Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2021, 21:11
Čas čítania 0:27
Jakub Paulík

Učiteľ Andrej sexuálne zneužíval žiakov. Zavolal ich do bytu, aby si zlepšili známky

ZAUJÍMAVOSTI ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Dokopy údajne zneužil trojicu žiakov.

Učiteľ Andrej z okresu Levice podľa polície údajne sexuálne zneužíval žiakov z bratislavského gymnázia. 40-ročný Andrej sa s nimi stretával pod niekoľkými zámienkami. Niektorí si chceli zlepšiť známky, iní prišli na spoločné cvičenia alebo projekty.

S učiteľom trávili čas v školských učebniach, ale aj v jeho byte. „Následne s chlapcami hral rôzne hry a cvičenia, pri ktorých sa mal dopustiť aj ich sexuálneho zneužitia,“ napísala polícia.

Dokopy údajne medzi aprílom 2020 až májom 2021 zneužil trojicu žiakov. V súčasnosti je 40-ročný Andrej vo väzbe a vyšetrovateľ ho obvinil z trestného činu sexuálneho zneužívania, trestného činu ohrozovania mravnej výchovy mládeže a trestného činu poškodzovania cudzích práv. Ak sa preukáže jeho vina, vo väzení si môže odsedieť 5 rokov.

Odporúčané
Monštrum z márnice. Sexuálne zneužíval mŕtvoly a natáčal si ich na video Monštrum z márnice. Sexuálne zneužíval mŕtvoly a natáčal si ich na video 15. novembra 2021, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia