Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2021, 14:20
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Vreskot a Ghostface sú späť. Legendárny horor predvádza nový diel, v ktorom sa nešetrilo krvou a ľakačkami

Vreskot a Ghostface sú späť. Legendárny horor predvádza nový diel, v ktorom sa nešetrilo krvou a ľakačkami
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY SCREAM
Uložiť Uložené

Návrat hororovej legendy pôsobí v prvom traileri veľmi lákavo.

Ak máš rád slashery a horory, v ktorých neznámy, často zamaskovaný páchateľ zabíja tínedžerov a iných ľudí, tak ti série Halloween a Scream (Vreskot) netreba predstavovať. Halloween sa v roku 2018 dočkal podareného reštartu a už o chvíľu dorazí do kín aj pokračovanie. Medzitým sa však môžeme tešiť na pokračovanie Vreskotu, ktoré má premiéru 14. januára 2022. 

Odporúčané
Slovenský vývojár Jura Jánošíka nám prezradil, koľko ho stálo vytvoriť hru a ako sa dostal na Steam (Rozhovor) Slovenský vývojár Jura Jánošíka nám prezradil, koľko ho stálo vytvoriť hru a ako sa dostal na Steam (Rozhovor) 12. októbra 2021, 9:28

Nadviaže na pôvodnú ságu pozostávajúcu zo 4 filmov, ktoré režíroval legendárny Wes Craven. Ten, bohužiaľ, zomrel v roku 2015, a tak ho na pozícii režiséra nahradili 

Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett, známy ako Radio Silence. A práve oni sú zrejme dôvodom, prečo vyzerá nový Vreskot v debutovom traileri tak dobre. Pred dvomi rokmi totiž do kín vtrhli so skvelým slasherovým hororom Ready or Not (Nevesta na zabitie). 

V piatom diele sa znova ukážu pôvodní hrdinovia ako Sydney (Neve Campbell), Gale (Courteney Cox) či policajt Dewey Riley (David Arquette). 

Domov
Zdieľať
Diskusia