Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. októbra 2021, 9:48
Čas čítania 0:52
Tímea Krauszová

Jake Gyllenhaal vraví, že natáčanie scén s Jennifer Aniston bolo ako mučenie. Priznáva, že herečka sa mu veľmi páčila

NEWS JAKE GYLLENHAAL JENNIFER ANISTON
Uložiť Uložené

Napriek tomu ho natáčanie týchto scén nevzrušovalo.

Jake Gyllenhaal označil prácu s Jennifer Aniston za mučenie. Priznal to v rozhovore s Howardon Sternom počas jeho večernej šou v utorok. Herecké hviezdy spolupracovali na filme The Good Girl (2002) a moderátor Stern sa Gyllenhaala opýtal na milostné scény. Práve tie spôsobovali známemu hercovi najväčšie muky.

Nevzrušovalo ho to

„Oh, áno, bolo to mučenie,“ odpovedal na moderátorovu otázku Gyllenhaal. „Ale zároveň to nebolo mučenie. Chápeš, bola to zmes oboch.“ Hovoril o milostných scénach s Aniston, ktorá sa mu v minulosti veľmi páčila. Napriek tomu ho však natáčanie týchto scén nevzrušovalo.

„Je to zvláštne, ale milostné scény sú trápne, pretože ich sleduje 30, 50 ľudí. To ma nevzrušuje. Je to zvláštne mechanické,“ vysvetlil Gyllenhaal. Natáčanie týchto scén prirovnal k bojovým scénam, ide o akýsi tanec, choreografiu pred kamerou. Po takmer 20 rokoch od natáčania si však najviac spomína na to, že pri scénach využívali aj vankúš. Navrhla to Aniston, ktorá vankúš umiestnila strategicky na citlivé miesta pri horizontálnych polohách.

Odporúčané
Videli sme prvú časť pokračovania The Morning Show. Budú z Aniston a Witherspoon konečne kamošky a ktorý muž zamieša karty? Videli sme prvú časť pokračovania The Morning Show. Budú z Aniston a Witherspoon konečne kamošky a ktorý muž zamieša karty? 13. septembra 2023, 16:06

Erotické scény vo filmoch často zachraňuje tzv. koordinátor intimity. Nielenže pomáha režisérovi navrhnúť dobrú choreografiu, ale navyše vyrovnáva vzťahy medzi hercami a vytvára bezpečné prostredie na prácu. Tvorí nenahraditeľnú spojku medzi víziou režiséra a často nesmelým prístupom hercov a herečiek. Prečítaj si viac o tejto práci a o filmoch, v ktorých môžeš takto zostavené scény vidieť, v tomto článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia