Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Nivy.
4. októbra 2021, 10:30
Čas čítania 1:27
Sponzorovaný obsah

Plánuješ chodiť do Nív? Zisti, prečo by si mal mať ich apku

Plánuješ chodiť do Nív? Zisti, prečo by si mal mať ich apku
Zdroj: Refresher
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Môžeš v nej zbierať body, získavať odmeny a mnoho ďalšieho.

Bratislava tento štvrtok otvorila očakávané Nivy, kde nájdeš nielen vynovenú autobusovú stanicu, ale aj nákupné centrum. Čakajú na teba obchody s oblečením, banky, kaviarne a reštaurácie či kníhkupectvo a po nákupoch si môžeš oddýchnuť na zelenej streche. Všetko je navyše prepojené v aplikácii Ahoj, Nivy, ktorá ti pomôže zorientovať sa, môžeš v nej zbierať body a získavať bonusy a dokonca aj vyhrať poukážky v hodnote 50 €. Pozri sa, ako funguje a prečo sa ju oplatí nainštalovať. 

Ak si z Bratislavy alebo do nej často chodíš a plánuješ navštevovať nové Nivy, pred ďalšou návštevou ti odporúčame nainštalovať aplikáciu Ahoj, Nivy. Tá posunie tvoj zážitok z každej návštevy na úplne nový level. Darček dostaneš dokonca už hneď po nainštalovaní aplikácie.  

Stiahni si aplikáciu
nivy, ahoj nivy, appka
Zdroj: Refresher

Zbieraj body v čekpointoch 

V Nivách sa nachádza osem rôznych čekpointov. Keď čekpoint navštíviš, dostaneš zaň v aplikácii body. Keď budeš mať pozbierané body zo všetkých ôsmich čekpointov, získaš plátennú tašku s vizuálom Nív a budeš zaradený do žrebovania o 20 darčekových poukážok v hodnote 50 €.

Okrem toho za body môžeš priebežne získavať rôzne odmeny, napríklad zľavu na barbiera, hodinára či hranolky zo siete McDonald's. Zároveň po uplatnení odmien nestrácaš dosiahnutý progres. Postupne otváraš ďalšie a ďalšie levely, v ktorých získaš čoraz atraktívnejšie odmeny – za 400 bodov môžeš získať pitný režim na celý mesiac, Barebells tyčinky na celý mesiac alebo slúchadlá. 

Ahoj nivy, nivy appka
Zdroj: Refresher

Informácie o zľavách 

Dostávaj informácie o zľavách a akciách v obchodoch; v aplikácii si sám zvolíš, o aké kategórie obchodov či služieb máš záujem. Následne sa ti v aplikácii zobrazujú rôzne výhodné ponuky, informácie o nových produktoch, kolekciách či obľúbených produktoch v zľave. 

Nestratíš sa vďaka mapke

V nákupnom centre sa dá naozaj ľahko stratiť, nehovoriac o tom, ak je úplne nové. V Nivách nemusíš hľadať informačné tabule s mapkami a blúdiť tam. V zorientovaní sa ti pomôže mapka, ktorú nájdeš v aplikácii. Je veľmi prehľadná, rozdelená na poschodia a dokonca ich máš označené emotikonmi tak, že je ti hneď jasné, čo nájdeš na každom poschodí.

nivy, ahoj nivy, nivy appka
Zdroj: Refresher

 
Nainštaluj si pred návštevou Nív aplikáciu Ahoj, Nivy a využívaj všetky jej benefity. Už po registrácii získaš bonus a ďalšie môžeš zbierať jednoduchým prechádzaním po celých Nivách. Aplikácia je dostupná na Google Play aj v App Store

Viac informácií
Domov
Zdieľať
Diskusia