Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2021, 18:30
Čas čítania 1:46
Dominik Vetrák

Emmy zabudli na niekoľko úžasných hercov a seriálov. Tieto opomenutia a výhry nás naštvali a potešili najviac

Emmy zabudli na niekoľko úžasných hercov a seriálov. Tieto opomenutia a výhry nás naštvali a potešili najviac
Zdroj: Netflix/Apple/Disney
FILMY A SERIÁLY EMMY
Uložiť Uložené

Aktuálny ročník udeľovania Emmy priniesol pár prekvapivých víťazov.

73. ročník udeľovania prestížnych filmových a seriálových ocenení Emmy máme za sebou. Už tradične je každý spokojný s niektorými výhercami, zatiaľ čo sa nájde pár sklamaných fanúšikov. V článku sa pozrieme na výhry, ktoré nás potešili najviac, a na prehry, ktoré nás zase zaboleli. V prvom rade by zosnulý Michael K. Williams mal získať nejaké ocenenie za celoživotné dielo.

Odporúčané
Čo pozerať, ak na Netflixe hľadáš horory a strašidelné seriály? Týchto 10 ponúka úžasnú, napínavú a krvavú atmosféru Čo pozerať, ak na Netflixe hľadáš horory a strašidelné seriály? Týchto 10 ponúka úžasnú, napínavú a krvavú atmosféru 18. septembra 2021, 14:30

Vynikajúci herec, ktorého poznáš najmä zo seriálov The Wire, Boardwalk Empire, The Night of, When They See Us či Lovecraft Country, prehral súboj o Emmy so svojím kolegom Tobiasom Menziesom (Princ Phillip z The Crown). Ďalšiu príležitosť na také významné ocenenie už asi nezíska.

Všetci akosi čakali, že v tom prípade mu organizátori udelia inú cenu, ktorú si za svoju bohatú kariéru nepochybne zaslúži (dočerta, už len to, že za The Wire nedostal žiadne ocenenie, je hodné facepalmu). Tak azda sa jej dočká niekedy v budúcnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia