Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2021, 15:07
Čas čítania 0:42
Adam Novosad

Majú Slováci príťažlivé genitálie? Mall.tv chystá kontroverznú zoznamovaciu šou, kde vraj budú hodnotiť nahé telá

NEWS REALITY ŠOU
Uložiť Uložené

Mall.tv aktívne hľadá účinkujúcich do reality šou, ktorá je založená na fyzickej príťažlivosti.

Spoznaj lásku svojho života na základe prvého dojmu z obnažených genitálií. Na obrazovkách Mall.tv si podľa dostupných informácií budú môcť slovenskí diváci v najbližšom čase vychutnať lokálnu verziu reality šou Naked Attraction.

Vyplýva to z inzerátu stránky, ktorá hľadá komparzistov do televíznych programov. Názov Naked Attraction síce v inzeráte nespomínajú, ale titulná fotografia pochádza práve z tejto šou, pričom sedí aj opis toho, čo televízia vyžaduje od účinkujúcich.

Odporúčané
Súlož pred publikom, aby sex nevnímali povrchne ako v porne. Týchto 5 bizarných reality šou ti spríjemní koniec leta Súlož pred publikom, aby sex nevnímali povrchne ako v porne. Týchto 5 bizarných reality šou ti spríjemní koniec leta 1. septembra 2021, 9:30

Názov hovorí za všetko, pretože kontroverzná šou je založená na sympatiách voči nahému telu potenciálneho partnera. Za účasť v šou budú súťažiacim aj platiť, nepíšu však koľko.

„Pre Mall.tv pripravujeme kasting na novú kontroverznú zoznamovaciu šou. Zoznamovať sa môžu všetci, zoznamka nemá obmedzenia a je vhodná pre záujemcov z celého Slovenska,“ píše sa v inzeráte facebookovej stránky Komparz do televízie.

Domov
Zdieľať
Diskusia