Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2021, 21:37
Čas čítania 0:49
Martin Adam Pavlík

Billie Eilish predstavuje trailer k filmu Happier Than Ever: A Love Letter to L. A.

Billie Eilish predstavuje trailer k filmu Happier Than Ever: A Love Letter to L. A.
Zdroj: Refresher/Filip Poreba
HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Bude dostupný na Disney + od 3. septembra.

„Všetci máme v hlave isté zidealizované verzie samých seba. Toto je sen, ktorý sa stal skutočnosťou,“ vraví len devätnásťročná speváčka z Los Angeles, ktorá sa v traileri na svoj nový film vyváža v kabriolete a vášnivo tancuje pod blikajúcimi neónmi. 

Len koncom minulého mesiaca Billie Eilish vydala svoj druhý album s názvom Happier Than Ever (recenziu naň si môžeš prečítať tu) a už o týždeň, konkrétne v piatok 3. septembra, uvedie prostredníctvom Disney+ aj koncertný film Happier Than Ever: A Love Letter to L. A., nadväzujúci na najnovšiu nahrávku. 

Podľa slov speváčky však nepôjde len o čisto koncertný film, ale zároveň bude rozprávať aj príbeh. Už pred mesiacom povedala v ukážke, že pôjde o istú sebareflexiu dospievania. Teraz v strhujúcom pestrofarebnom traileri plnom blikajúcich svetiel speváčka vraví, že chce vzdať poctu starému Hollywoodu, a dodáva, že nič podobné nikdy predtým neurobila. Upútavka naznačuje aj prepracované animované pasáže, ktoré Eilish využila už v klipe My Future. 



Eilish je známa tým, že viaceré svoje klipy si aj režírovala, napríklad ku skladbám You Should See Me in a Crown, When the Party's Over či Lost Cause. Jej tvorivý proces a celkový cit pre umenie skvele vyobrazil americký filmár R. J. Cutler vo filme Billie Eilish: The World's a Little Blurry. Ten vyšiel vo februári na platforme Apple TV+.

Domov
Zdieľať
Diskusia