Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2021, 17:53
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Loko Loko rozhádzal v dave 2 000 eur. Takto vyzeralo vypredané Hip Hop Žije v Bojniciach

HUDBA LOKO LOKO
Uložiť Uložené

So sériou backstage sme späť! Šajmo tentoraz zmapoval zákulisie festivalu Hip Hop Žije v Bojniciach, kde to doslova horelo.

 

Hip Hop Žije dnes pokračuje zastávkou v Bratislave, my sme však ešte pred dvoma týždňami navštívili vypredané Bojnice. Už tradične sme sa dočkali prehliadky toho najlepšieho z domácej scény, Šajmo zároveň vybehol aj medzi ľudí, aby zistil, ako sa im na najväčšom slovenskom rapovom festivale páči. Aj keď to bolo tento rok za prísnych epidemiologických opatrení, dvojdňový festival s nálepkou Hip Hop Žije si Slováci patrične po ročnej odmlke užili.

Už tradične sme skontrolovali aj backstage a vyspovedali vystupujúcich. Manažér Loka Loka nám prezradil, že počas koncertu v dave rozhádzal 2 000 eur, pretože ako tím chcú do fanúšikov investovať všetko, čo z rapu zarobia.

Dozvieš sa tiež, ako sú na tom momentálne práce na albume KF ako Rolls od Kontrafaktu, a Rytmus prezradil aj finálny termín, do ktorého musia stihnúť jeho oficiálne vydanie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia