Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti DUOS. 
26. augusta 2021, 15:30
Čas čítania 3:41
Sponzorovaný obsah

Inšpiruj sa luxusnými slnečnými okuliarmi, ktoré nosí Rytmus, Jasmina alebo Zuzana Strausz Plačková

Inšpiruj sa luxusnými slnečnými okuliarmi, ktoré nosí Rytmus, Jasmina alebo Zuzana Strausz Plačková
Zdroj: DUOS
MÓDA STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Diamanty, zlato alebo titán. To všetko nosia na očiach slávne osobnosti. Luxusné slnečné okuliare si však môžeš kúpiť aj ty.

Masívne výrazné rámiky, elegantné jemné, okrúhle, hranaté, zdobené zirkónmi... Rôznorodosť svojho štýlu môžeš vyjadriť nielen oblečením, ale aj slnečnými okuliarmi. Tie správne tvoria doplnok, ktorý vytvorí aj z jednoduchého outfitu celok pútajúci pozornosť okolia. 

Slnečné okuliare sú nenahraditeľným doplnkom, ktorý nielen chráni tvoj zrak, ale podčiarkuje tvoju jedinečnosť. Stačí si len vybrať také, ktoré ti sadnú. 

Inšpiruj sa modelmi, ktoré sme sme vybrali z luxusnej kolekcie očnej optiky DUOS. Niektoré z modelov zdobia aj tváre viacerých známych osobností zo Slovenska.

Nasaď si okuliare a uži si ten kráľovský pocit 

Okuliare MAYBACH THE KING nie sú len ochranou zraku či doplnkom, ich kvalitné spracovanie z nich robí doslova šperk. S týmito okuliarmi na očiach sa budeš cítiť kráľovsky. 

Maybach the King
Zdroj: DUOS

MAYBACH si zakladá na naozaj vysokej kvalite, práve preto je značka obľúbená medzi ľuďmi, ktorí si potrpia na to najlepšie. Okrem toho, že v okuliaroch budeš vyzerať ako hviezda, vieš, že máš na sebe ručne vyrábaný kúsok s top šošovkami ZEISS a celotitánovými rámami s komponentmi z kože, byvolieho rohu a kvalitného dreva. 

Prebuď v sebe šelmu

Cartier CT0121S 004 zdobené zlatou hlavou nebezpečnej šelmy sú minimalistické, no extravagantné zároveň. 

Cartier
Zdroj: DUOS

Aj napriek tomu, že majú len veľmi decentné rámiky, sú extrémne pevné a odolné. Zlaté vyhotovenie podčiarkuje ich luxusný štýl. Štvorcové dámske okuliare sa hodia k rôznym outfitom aj na rôzne príležitosti – na pláž, ale aj na večierok. 

Odolný titán vhodný pre neho aj pre ňu

Určite sa ti nie raz podarilo okuliare prisadnúť alebo ti padli na zem a mohol si sa s nimi rozlúčiť. Mal by si si preto zaobstarať odolný kúsok, ktorý sa len tak nerozbije, a preto si zachováš štýl v každej situácii.

Hublot
Zdroj: DUOS

Okuliare HUBLOT H018.075.000 sa hodia pre mužov aj ženy. Je dobre známe, že pilotky skrátka nikdy nevyjdú z módy. Stačí si len vybrať farbu, s ktorou ťa budú tieto titánové krásky zdobiť. 

Pre milovníčky extravagancie 

Model CHOPARD SCHF11S 0300 je jeden z tých výraznejších a ako stvorený pre dámy, ktoré rady vytŕčajú z davu. Nápadné zirkónové zdobenie skvele podčiarkne akýkoľvek outfit a ty sa budeš cítiť, akoby si na sebe mala kráľovské šperky. 

Chopard
Zdroj: DUOS

Hneď ako sa v okuliaroch uvidíš, zamiluješ sa do neobvyklého vzoru na sklíčkach. Bude ťa na nich baviť nielen kvalitné spracovanie, ale aj to, že ide o kúsok z pevného a ľahkého titánu, ktorý z nich robí rovnako extra odolnú záležitosť.

Potrebuješ ešte trochu inšpirácie? 

Ešte stále nemáš vybraté a hľadáš ideálny doplnok na slnečné dni? Nechaj sa inšpirovať známymi osobnosťami, ktoré slnečné okuliare milujú a nedávno svoju zbierku rozšírili o zaujímavé modely. Pre aké okuliare má slabosť Rytmus alebo Zuzana Strausz Plačková?

Diamanty na mieru a ručne opracovaná kvalita

Známy slovenský raper Rytmus svoju zbierku obohatil o nový kúsok okuliarov MAYBACH, ktoré si dal vyrobiť a osadiť pravými diamantmi. Tieto unikátne okuliare však nie sú jediné, ktoré Patrik Vrbovský hrdo nosí. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DUOS official (@duos_official)

Ďalším kúskom sú MAYBACH THE DEFIANT II RG-ABM-Z22. Tie sú zaujímavé predovšetkým tým, že ide o okuliare ručne vyrábané v Nemecku. Môžeš si ich kúpiť aj ty a ver tomu, že ich kvalitu spoznáš pri prvom pohľade na ne.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DUOS official (@duos_official)

Na tomto kúsku totiž nájdeš len tú najkvalitnejšiu kožu, drevo, byvolí roh alebo dokonca pravé zlato. Ak potrebuješ zároveň dioptrické okuliare, ide o dokonalé skĺbenie kvalitných šošoviek a štýlového dizajnu.  

Okrem MAYBACHU si Rytmus obľúbil aj značku DITA. Na ich výrobe ručne pracujú najlepší dizajnéri z celého sveta, ktorí sa schádzajú v Japonsku. Tím tých najlepších návrhárov sa zaslúžil o to, že tieto okuliare sú symbolom luxusu už vyše 20 rokov. Najzaujímavejšie kúsky okuliarov DITA osádzajú ich tvorcovia zlatom alebo titánom.  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DUOS official (@duos_official)

Nadčasový kultový dizajn 

O nadšenie pre kvalitné a prepychové veci sa s Rytmusom delí aj jeho manželka a moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská. Vo svojej zbierke má tiež pár veľmi zaujímavých kúskov. Schválne, ktoré sa najviac zapáčia tebe? 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DUOS official (@duos_official)

Neexistuje mnoho modelov a značiek, ktoré by boli kultovejšie ako práve okuliare Cazal. V 80. rokoch predstavovali obrovský fenomén a zdobili titulné strany mnohých módnych časopisov. Okuliare Cazal sú pre svoj mladistvý a nadčasový dizajn často spájané s hip-hopom.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DUOS official (@duos_official)

Na výrazné okuliare stavila aj známa influencerka 

Slnečné okuliare sú dôležitým módnym doplnkom i praktickou súčasťou šatníka aj pre influencerku a podnikateľku Zuzanu Strausz Plačkovú. Je jasné, že Zuzana nosí tie najkvalitnejšie kúsky. Inšpiruj sa aj jej špecifickým štýlom. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DUOS official (@duos_official)

Balmain je francúzsky módny dom, ktorý funguje už od roku 1945. V celom svete predstavuje symbol najvyššieho luxusu a mnohobrandových obchodov je len šestnásť na svete. Okuliare z dielne Pierra Balmaina dokážu urobiť akýkoľvek outfit výnimočným. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DUOS official (@duos_official)

Model vyššie patrí k veľmi odolným a luxusným kúskom. Jeho kostra je vyrobená z titánu, takže sa netreba báť, že by sa tvoj obľúbený doplnok ľahko rozbil. Tieto okuliare ťa budú zdobiť dlho a na ulici budú pútať pozornosť všetkých okoloidúcich. 

Kúsok luxusu pre každého 

Dobré okuliare by mali byť súčasťou každého šatníka. Zaobstarať si nejaký luxusný kúsok dnes nie je žiaden problém. Aj ty môžeš mať svoj kúsok prepychu so zľavou v očnej optike DUOS, kde na luxusný rad slnečných okuliarov práve prebieha zľava až 10 %

prodejna DUOS
Zdroj: DUOS

Ak si ich chceš najskôr vyskúšať alebo sa poradiť s odborníkom, navštív ich predajňu v nákupnom centre Westfield Chodov alebo v Eurovei v Bratislave. Navyše si tam môžeš dať zmerať zrak a zistiť, aké modely ti najviac sedia.  

prodejna DUOS
Zdroj: DUOS

Už po prvých krokoch ti bude jasné, že si na správnom mieste. DUOS totiž spája najnovšie trendy a profesionálne služby očnej optiky. V predajni ti optometristi pomocou najmodernejších prístrojov zmerajú zrak a určia potrebné dioptrie, aby si vedel, ako si na základe toho vybrať správny kúsok, a aby si si ho mohol dať prispôsobiť presne na mieru.

Domov
Zdieľať
Diskusia