Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2021, 18:41
Čas čítania 1:35
Dominik Vetrák

Daniel Craig zarobí za 2 diely Knives Out 100 miliónov dolárov. Robert Pattinson zarobí za Batmana údajne len 3 milióny

Daniel Craig zarobí za 2 diely Knives Out 100 miliónov dolárov. Robert Pattinson zarobí za Batmana údajne len 3 milióny
Zdroj: Netflix/Lionsgate/Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY PLATY HERCOV
Uložiť Uložené

Variety odhalilo platy najlepšie zarábajúcich hercov Hollywoodu a my sa na tieto čísla pozeráme s otvorenými ústami.

Variety odhalilo zoznam 17 veľkých hollywoodskych hviezd a ich výplat za posledné filmy. Niektoré sumy ťa prekvapia, iné zase len potvrdili status absolútnych hereckých legiend, ktoré si za jeden film môžu vypýtať aj niekoľko desiatok miliónov dolárov. 

Jednou z výplat, ktorá zaujala azda najviac, je tá pre Daniela Craiga. Netflix odkúpil práva na Knives Out 2 a 3 od Lionsgate a Media Rights Capital za neuveriteľných 450 miliónov dolárov. Keď si spočítame výplaty a náklady na natočenie filmov a ich následnú propagáciu, Netflix za dva filmy poľahky zaplatí aj 800 miliónov dolárov. 

Odporúčané
9 zmien v príbehu a scenári, ktoré si vynútili herci 9 zmien v príbehu a scenári, ktoré si vynútili herci 17. augusta 2021, 9:30

Dopomáha k tomu fakt, že Daniel Craig zhrabne za dva filmy rovných 100 miliónov dolárov. Ide o absolútne absurdnú sumu. Štúdiá už vyše 25 rokov bežne vyplácajú najväčším hollywoodskym hviezdam 10 – 20 miliónov dolárov za film. 20 melónov zhrabne napríklad Sandra Bullock za komédiu The Lost City of D, Brad Pitt za akčný film Bullet Train či Chris Hemsworth za Thor: Love & Thunders.

Domov
Zdieľať
Diskusia