Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. augusta 2021, 21:19
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Sleduj prvé sekundy zo sci-fi komédie s Leonardom DiCapriom od Netflixu

Sleduj prvé sekundy zo sci-fi komédie s Leonardom DiCapriom od Netflixu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DON’T LOOK UP
Uložiť Uložené

Film uvidíme na Netflixe už o pár týždňov.

Don’t Look Up je sci-fi komédia od režiséra Adama McKaya (The Big Short, VICE). V katastrofickej komédii sa dvojica astronómov pokúsi varovať ľudstvo, o pol roka totiž Zem podľa ich zistení zasiahne meteorit, ktorý má zničiť všetok pozemský život.

Hlavnú rolu stvárni Jennifer Lawrence. Partnera jej bude robiť Leonardo DiCaprio, ktorý je ústrednou postavou leaknutého teaseru, ktorým Netflix už čoskoro začne na film lákať celý svet. 

Odporúčané
10 najočakávanejších augustových filmov a seriálov na Netflixe, HBO, Amazone a ďalších streamingových platformách 10 najočakávanejších augustových filmov a seriálov na Netflixe, HBO, Amazone a ďalších streamingových platformách 28. júla 2021, 8:30

Ako vidíš v záberoch nižšie, nepôjde o tradičný katastrofický film. Režisér McKay bude vo filme využívať aj komediálne prvky, a to očividne aj v scénach, ktoré by za normálnych okolností mali prebiehať v absolútne serióznom duchu. Vo filme okrem DiCapria a Lawrence hrá celá plejáda špičkových hercov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia