Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Jameson.
9. júla 2021, 15:29
Čas čítania 0:37
Sponzorovaný obsah

Barmani odhalia už v stredu letnú novinku na trhu na legendárnej Miletičke

Barmani odhalia už v stredu letnú novinku na trhu na legendárnej Miletičke
Zdroj: Jameson
KULTÚRA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Najznámejší slovenskí Barmani chystajú na leto opäť niečo špeciálne. Spoločne so značkou Jameson Irish Whiskey predstavia letnú novinku na trhu, ktorá z teba spraví barmana.

Miletička je vyhľadávaným miestom Bratislavčanov. Obzvlášť na nej milujeme čerstvú zeleninu každú sobotu či napríklad famózne Pho bo s Bun bo nam bo. Ak aj ty chodíš pravidelne na známe bratislavské trhovisko, teraz máš jedinečnú príležitosť zažiť na Miletičke niečo výnimočné v podaní kapely Billy Barman a Jameson Irish Whiskey.

14. júla spoločne predstavia letnú novinku na trhu, ktorá spraví aj z teba barmana. Presný program nájdeš na facebookovej udalosti, avšak ani z nej nie je známe, čo si pod letnou novinkou na trhu predstaviť.

Barman
Zdroj: Billy Barman

Všetko, čo sme sa z doterajšej komunikácie dozvedeli, je, že brány trhoviska sa otvoria už o 18.00 h, aby organizátori stihli skontrolovať potrebnú dokumentáciu. Tou je, ako inak, PCR test nie starší ako 72 hodín alebo potvrdenie o očkovaní či inej výnimke. Rovnako vieme, že vstup je voľný pre prvých 250 ľudí a potom sa kvôli bezpečnosti brány uzavrú. Takže ak chceš stihnúť odhalenie na vlastné oči a uši, treba si chytiť svoje miesto čo najskôr.

Späť
Zdieľať
Diskusia