Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 23. 5. 2022
12:13
Na Netflixe vyšiel nový film Jackass 4,5. Uvidíš v ňom, ako sa udierajú bowlingovými guľami a nechávajú sa obhrýzať medveďom.
10:00
KORONAVÍRUS SLOVENSKO: Za posledných 24 hodín na Slovensku následkom ochorenia covid-19 zomrel 1 človek. Pribudlo 38 prípadov. (NCZI)
Nedeľa 22. 5. 2022
19:25
17:45
16:24
Trhni si, nevidíš problémy rodín, si hanbou! Igor Matovič sa na Facebooku obul do šéfredaktora Aktualít.Trhni si, nevidíš problémy rodín, si hanbou! Igor Matovič sa na Facebooku obul do šéfredaktora Aktualít.
15:21
Chuligáni zo Splitu po zápase so Záhrebom zablokovali diaľnicu. Pri hromadnej bitke fanúšikov sa zranili aj policajti.Chuligáni zo Splitu po zápase so Záhrebom zablokovali diaľnicu. Pri hromadnej bitke fanúšikov sa zranili aj policajti.
14:32
Matovičov návrh môže skončiť na Ústavnom súde. Občania nemusia dostať protiinflačný balíček, tvrdí Mária Kolíková.Matovičov návrh môže skončiť na Ústavnom súde. Občania nemusia dostať protiinflačný balíček, tvrdí Mária Kolíková.
13:05
Mbappé zostane v PSG, sľúbili mu 300 miliónov a rozhodovanie o prestupoch. Podľa šéfa španielskej ligy to je urážka futbalu.Mbappé zostane v PSG, sľúbili mu 300 miliónov a rozhodovanie o prestupoch. Podľa šéfa španielskej ligy to je urážka futbalu.