Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2022, 10:29
Čas čítania 0:57
Jakub Paulík

Logan Paul chce v roku 2032 kandidovať za prezidenta. Jeho brat Jake vraj bude ministrom obrany

ZAUJÍMAVOSTI LOGAN PAUL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Ťažko povedať, či iba vtipkuje alebo to myslí vážne.

Kontroverzný youtuber a amatérsky boxer Logan Paul sa znova vyjadril k svojej kandidatúre na prezidenta USA. Pre The Wall Street Journal vyhlásil, že v roku 2032 plánuje kandidovať na post hlavy Spojených štátov amerických a z brata Jaka Paula spraví ministra obrany. Vzhľadom na to, že Logan Paul sa pri svojich slovách smial a je celkom známy tým, že rád vyvoláva zmiešané reakcie, možno predpokladať, že to nemyslí vážne.

Anketa:
Dal by si Loganovi Paulovi svoj hlas?
Určite áno.
Zvážil by som to.
Rozhodne nie.
Určite áno.
17 %
Zvážil by som to.
6 %
Rozhodne nie.
77 %

S kandidatúrou na prezidenta sa pritom pohrával už v minulosti a tvrdil, že prezidentom by sa rád stal aj Jake. V takomto prípade by si vraj hodili mincu a jeden z nich by sa stal aspoň zástupcom prezidenta. V súčasnosti si vie takúto bizarnú situáciu predstaviť asi len málokto, ale pokiaľ začne mať Logan Paul v priebehu rokov serióznejší prístup, možno sa mu u voličov pošťastí.

Z bratskej dvojice Logan a Jake Paulovci je v boxerskom svete úspešnejší Jake, a zdá sa, že v tomto smere plánuje pokračovať. Logan však má na konte zápas so slávnym Floydom Mayweatherom, ktorý mu vraj stále dlhuje peniaze. Podľa zmluvy by mu mal vyplatiť ešte niekoľko miliónov dolárov. „Nie, stále mi nevyplatil všetko. To je fakt. Chýba mi zopár miliónov,“ povedal Logan Paul. „Uvidíme sa v súdnej sieni. Gratulujem k tomu, že pôjdeš do basy, Floyd,“ dodal pre TMZ.

Mohlo by ťa zaujímať:
10 najlepších filmov Dwayna Johnsona
10 najlepších hororov 21. storočia, ktoré vám naženú poriadnu husiu kožu
10 najlepších filmov Toma Cruisa
Domov
Zdieľať
Diskusia