Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 14. 7. 2022
19:28
Rihanna sa dva mesiace po pôrode prvýkrát ukázala svetu. Na koncert prišla podporiť partnera ASAP RockyhoRihanna sa dva mesiace po pôrode prvýkrát ukázala svetu. Na koncert prišla podporiť partnera ASAP Rockyho
19:06
Taliansky premiér Mario Draghi podal demisiu. Jeho vláda vo štvrtok ustála hlasovanie o dôvere, ale nepodporila ju jedna koaličná strana. Rozpory rozpútal protiinflačný balík. Taliansky premiér Mario Draghi podal demisiu. Jeho vláda vo štvrtok ustála hlasovanie o dôvere, ale nepodporila ju jedna koaličná strana. Rozpory rozpútal protiinflačný balík.
18:01
Na Slovensku zaznamenali druhý laboratórne potvrdený prípad ochorenia na opičie kiahne. Ide o osobu v strednom veku, z vekovej skupiny 20 až 59 rokov. Je izolovaná, hospitalizácia zatiaľ nebola potrebná. (tasr)
14:45
SHMÚ vydal výstrahy prvého stupňa pred silným vetrom od štvrtka 23.00 h do piatka rána. Vietor môže nárazovo dosiahnuť rýchlosť 65 až 85 kilometrov za hodinu. „Predpokladaná rýchlosť vetra je v danej ročnej dobe a oblasti bežná, ale môže spôsobiť škody menšieho rozsahu.“SHMÚ vydal výstrahy prvého stupňa pred silným vetrom od štvrtka 23.00 h do piatka rána. Vietor môže nárazovo dosiahnuť rýchlosť 65 až 85 kilometrov za hodinu. „Predpokladaná rýchlosť vetra je v danej ročnej dobe a oblasti bežná, ale môže spôsobiť škody menšieho rozsahu.“
14:22
50-ročný Jaromír Jágr tweetuje o návrate do NHL: „Zavolajte mi, som pomalý, ale mám silné ruky,“ odkázal manažérom.50-ročný Jaromír Jágr tweetuje o návrate do NHL:„Zavolajte mi, som pomalý, ale mám silné ruky,“ odkázal manažérom.