Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2022, 14:28
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Hollywoodsky herec Armie Hammer pracuje v hoteli. Údajne je švorc po tom, čo ho ženy obvinili z kanibalizmu

Hollywoodsky herec Armie Hammer pracuje v hoteli. Údajne je švorc po tom, čo ho ženy obvinili z kanibalizmu
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY ARMIE HAMMER
Uložiť Uložené

Aj takto sa môže skončiť úspešná kariéra hollywoodskeho herca.

Hollywoodsky herec Armie Hammer pracuje podľa zdrojov filmového magazínu Variety v hoteli na Kajmanských ostrovoch. Podľa zdroju blízkeho z jeho okolia je Hammer na mizine a pracuje v malej kancelárii, aby sa uživil. Hammerova rodina je nesmierne bohatá vďaka ropnému biznisu, no Armie nie je na výplatnej listine svojich rodičov, a tak si musí zarábať sám. 

Odporúčané
Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 13. júla 2022, 16:30

Hammera môžeš poznať z filmov, ako napríklad Man from UNCLE, Death on the Nile či Call Me By Your Name. Mal pred sebou sľubnú hollywoodsku kariéru, no všetko sa rozpadlo, keď ho viaceré ženy na internete obvinili z kanibalizmu a nevhodných sexuálnych návrhov zahŕňajúcich znásilnenie či odrezávanie častí tela, ktoré by neskôr zjedol.

Hollywoodske štúdiá následne s Hammerom prerušili vzťahy a herca vyhodili z viacerých projektov, ako napríklad z filmov Shotgun Wedding, Billion Dollar Spy či seriálu The Offer. Ak teda máš rád herca a nebojíš sa, že ti pri podaní ruky odhryzne prst, môžeš ho ísť navštíviť na Kajmanské ostrovy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia