Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 25. 8. 2022
7:17
V Belgicku si dve nemocnice vymenili ľudské tkanivo pomocou dronu. Táto alternatíva má byť rýchlejšia a ekologickejšia.V Belgicku si dve nemocnice vymenili ľudské tkanivo pomocou dronu. Táto alternatíva má byť rýchlejšia a ekologickejšia.
Streda 24. 8. 2022
22:10
Čoraz intenzívnejšie si uvedomujeme, že výber jedla, oblečenia či dovolenkovej destinácie za sebou zanecháva ekologickú stopu. Výnimkou však nie je ani tvoja aktivita na internete. V článku sa dozvieš, ako tvoje neprečítané emaily či sledovanie Netflixu ničia planétu.
21:36
VIDEO: Horor Goodnight Mommy dostane od Amazon Prime Video remake. Premiéra je naplánovaná na 16. september.VIDEO: Horor Goodnight Mommy dostane od Amazon Prime Video remake. Premiéra je naplánovaná na 16. september.
18:02
Ukrajinský veľvyslanec vo Vatikáne skritizoval výrok pápeža Františka. Ten označil mŕtvu Duginovu dcéru za „nevinnú obeť vojny“.Ukrajinský veľvyslanec vo Vatikáne skritizoval výrok pápeža Františka. Ten označil mŕtvu Duginovu dcéru za „nevinnú obeť vojny“.
17:02
F1: Jazdec Daniel Ricciardo po sezóne skončí v McLarene. S vedením tímu sa dohodol na predčasnom ukončení zmluvy.F1: Jazdec Daniel Ricciardo po sezóne skončí v McLarene. S vedením tímu sa dohodol na predčasnom ukončení zmluvy.
16:13
Rusi stále masívne podporujú vojnu na Ukrajine. Prezident Vladimir Putin sa teší až 80-percentnej dôvere.Rusi stále masívne podporujú vojnu na Ukrajine. Prezident Vladimir Putin sa teší až 80-percentnej dôvere.
15:57
14:45
Stovky cestujúcich uviazli na niekoľko hodín v Eurotuneli pod morom. Bolo to ako z katastrofického filmu, opisujú.Stovky cestujúcich uviazli na niekoľko hodín v Eurotuneli pod morom. Bolo to ako z katastrofického filmu, opisujú.
14:02
PPPeter odhalil podvod v bare v Budapešti, v ktorom okrádajú turistov. Na video reagoval aj tamojší starosta, situáciu už rieši.
13:35
Na Slovensko mieri ďalšia megainvestícia. Bosch zamestná na východe až 4 000 ľudí.Na Slovensko mieri ďalšia megainvestícia. Bosch zamestná na východe až 4 000 ľudí.