Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
25. augusta 2022, 7:56
Čas čítania 0:30

Súd uznal hasičský zbor vinným po tom, ako si fotili Kobeho Bryanta po smrti. Vanessa dostane odškodné 16 miliónov dolárov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Kobe Bryant zomrel 26. januára 2020 pri nehode vrtuľníka v Kalifornii. Spolu s ním zomrelo ďalších osem ľudí vrátane jeho 13-ročnej dcéry Gianny.

Po viac ako trojhodinovom rokovaní uznal federálny súd hasičský zbor okresu Los Angeles zodpovedným za porušenie ústavných práv Vanessy Bryantovej. Tá prišla v roku 2020 o manžela a dcéru pri havárii vrtuľníka. Po tragédii žalovala príslušníkov záchranných zložiek, ktorí si na mieste tragédie údajne nelegálne urobili fotografie jej manžela. O súdnom procese informuje CNN.

Súd Vanesse priznal odškodné 16 miliónov dolárov a jej spolužalobcovi Christopherovi Chesterovi 15 miliónov.

Po prečítaní rozsudku objala Vanessa svojich právnikov a svoju dcéru Natáliu. Zo súdnej siene odišla bez akéhokoľvek vyjadrenia, no neskôr na Instagrame zverejnila fotografiu seba, Kobeho Bryanta a ich dcéry Gianny.

vanessa bryant
Zdroj: Instagram/Vanessa Bryant

„Všetko pre vás! Milujem vás! SPRAVODLIVOSŤ pre Kobeho a Gigi,“ napísala pod príspevok Vanessa.

Hoci okresná prokurátorka Mira Hashmallová s verdiktom nesúhlasila, popriala rodine, aby sa z tragédie čo najskôr dostala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia