Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
24. augusta 2022, 21:36
Čas čítania 0:50

VIDEO: Horor Goodnight Mommy dostane od Amazon Prime Video remake. Premiéra je naplánovaná na september

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené
VIDEO: Horor Goodnight Mommy dostane od Amazon Prime Video remake. Premiéra je naplánovaná na september
Zdroj: Reprofoto/Youtube

Režisérom filmu je Matt Sobel, ktorý naposledy prispel do snímky „Brand New Cherry Flavor“ na Netflixe z roku 2021.

Rakúsky film z roku 2014 Goodnight Mommy dostane svoj remake od Amazon Prime Video, píše Indiewire.

Hlavnú úlohu matky v kukle stvárni Naomi Watts. Tá vo filme podstúpi kozmetickú operáciu tváre, no po tom, čo sa vráti domov k svojim synom dvojčatám, si deti uvedomia, že niečo nie je v poriadku – je to naozaj ich matka?

Režisérom filmu je Matt Sobel, ktorý naposledy prispel do snímky Brand New Cherry Flavor na Netflixe z roku 2021.

Sobel povedal, že v remaku Goodnight Mommy sa chce prikloniť k žánru psychologického hororu. Zatiaľ čo sa niektorým fanúšikom zdá pokus o remake filmu starého necelých desať rokov zbytočný, Sobel v ňom videl nový potenciál.

„Videl som príležitosť zachovať túto jedinečnú zmes a zároveň vložiť úplne nový súbor tém, ktoré sme chceli preskúmať,“ povedal Sobel. „Ak by som mal poukázať na kľúčový rozdiel medzi filmami, povedal by som, že originál sa viac zaujíma o tón a estetiku, zatiaľ čo naše spracovanie uprednostňuje charakter a psychológiu.”

Pôvodný film Goodnight Mommy režírovali Severin Fiala a Veronika Franz. Bol zameraný na uvedomenie si dospievania a fakt, že aj rodičia sú len ľudia. Fiala v čase uvedenia filmu pripomenul, že film spôsobil omdlievanie ľudí v kinách pre šokujúce scény. Goodnight Mommy bude mať premiéru 16. septembra na Prime Video.

Domov
Zdieľať
Diskusia