Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
24. augusta 2022, 17:02
Čas čítania 0:34

F1: Jazdec Daniel Ricciardo po sezóne skončí v McLarene. S vedením tímu sa dohodol na predčasnom ukončení zmluvy

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
F1: Jazdec Daniel Ricciardo po sezóne skončí v McLarene. S vedením tímu sa dohodol na predčasnom ukončení zmluvy
Zdroj: Gettyimages/Francois Nel-Staff
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po návrate z letnej prestávky tak čaká McLaren a Ricciarda posledných deväť spoločných pretekov. Náhradu za Ricciarda oznámi McLaren „v pravý čas“.

Jazdec Daniel Ricciardo a jeho zamestnávateľ McLaren sa vzájomne dohodli na ukončení jazdcovej zmluvy, píše Formula 1. Zmluva mala pôvodne platiť o rok dlhšie.

Austrálsky pilot sa k McLarenu pripojil v roku 2021. Pretekal po boku Landa Norrisa. Minulý rok sa mu dokonca na okruhu v Monze podarilo zabezpečiť prvé víťazstvo pre McLaren od roku 2012.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FORMULA 1® (@f1)

Po návrate z letnej prestávky tak čaká McLaren a Ricciarda posledných deväť spoločných pretekov. Náhradu za Ricciarda oznámi McLaren „v pravý čas“. Austrálčan naznačil, že by aj naďalej rád zotrval v F1.

„Byť súčasťou rodiny McLaren Racing bolo privilégium. No po vzájomných rozhovoroch s generálnym riaditeľom a so šéfom tímu sme sa rozhodli spoluprácu ukončiť. V pravý čas zverejním svoje vlastné plány, ale bez ohľadu na to, čo prinesie ďalšia kapitola, nič neľutujem a som hrdý na svoje úsilie a prácu, ktorú som McLarenu venoval,“ povedal Ricciardo.

Domov
Zdieľať
Diskusia