Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 30. 7. 2019
20:32
Google zverejnilo šesť závažných bezpečnostných problémov v iPhone. Jeden z prípadov je natoľko vážny, že by iPhone zachránilo len kompletné vymazanie dát.
20:19
Mafián Reichel: Keď som vošiel do miestnosti, Černákovci mu rezali hlavu. „Za život, akým sme vtedy žili, za tú nekonečnú bohorovnosť a za zločiny, sa platí najhoršia daň. Takmer všetci sú mŕtvi alebo na dlhé roky v base. Najväčšia rana príde vtedy, keď to najmenej čakáte,“ hovorí.
18:42
Takmer polovica príspevkov slovenských influencerov na Instagrame je platená reklama. A takmer desatina nie je označená, tvrdí nový report.Takmer polovica príspevkov slovenských influencerov na Instagrame je platená reklama. A takmer desatina nie je označená, tvrdí nový report.
18:41
Gordon Ramsay si pohneval ochranárov, keď vo svojej šou upiekol kozu, ktorú sám zastrelil v divočine. Podľa ľudí na internete by National Geographic nič podobné nemalo vysielať, ide vraj o propagáciu násilia.
14:05
Vo Formule 1 predviedol Red Bull nový svetový rekord. Mechanikom sa podarilo vykonať najrýchlejšiu zastávku v boxoch v histórii, ktorá trvala len 1,88 sekundy.
13:04
Starbucks otvorí prvú prevádzku v Žiline už o niekoľko dní. Na Facebooku zverejnil dátum slávnostného otvorenia
11:15