Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 21. 9. 2019
13:09
H&M opäť čelí pohoršeným komentárom na internete, ten sa však rozdelil, iní totiž značku na sociálnych sieťach obraňujú a ďalší kážu nech sú všetci ticho.
10:56
Nejedz veľa liekov proti bolesti, môžeš ohroziť svoje zdravie. Američanke sa po nich krv sfarbila na čierno.
8:25
Počas expedície na Antarktídu našli vzácne stvorenie, ktoré zatiaľ videlo len pár ľudí na svete.
Piatok 20. 9. 2019
21:36
Utekaj rýchlejšie ako ich guľky či nájazd na mimozemský zadok. Vtipné transparenty pred Area 51 bavia internetUtekaj rýchlejšie ako ich guľky či nájazd na mimozemský zadok. Vtipné transparenty pred Area 51 bavia internet
21:19
Evžen: Goga sme so Selassiem brali ako kráľa slovenského Youtube. Teraz si dovolím povedať, že to tak už nie je. Youtuber nám prezradil, že jeho prezývka je vymyslený charakter, takže keď spraví hlúposť, povie, že to je pre šou.
20:41
19:23
Tínedžerka zomrela po tom, čo sa snažila napodobniť video obľúbenej youtuberky. 14-ročná Zhezhe mala kvôli nevydarenému návodu, ako si urobiť domáce pukance, popáleniny presahujúce až 96 % povrchu tela.
18:29
Lietadlo sa prepadlo o 9 kilometrov, na palube vládla panika. Cestujúci volali rodinám a lúčili sa. Počas kolízie sa ozýval detský rev a žalostný hysterický krik.
17:46
Jason Momoa: Toto je moja najobľúbenejšia postava vôbec. Môže byť seriál See ešte lepší ako Game of Thrones?