Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 10. 9. 2019
14:36
„Je to malý krok pre človeka, ale veľký skok pre ľudstvo". Armstrong si vraj túto vetu vymyslel pár minút pred vystúpením z rakety.„Je to malý krok pre človeka, ale veľký skok pre ľudstvo". Armstrong si vraj túto vetu vymyslel pár minút pred vystúpením z rakety.
14:25
3. séria Za Sklom sa inšpirovala vraždou Jána Kuciaka. Kedy sa začne vysielať v televízii?
13:58
Režisér It a predstaviteľ Pennywisea by radi natočili 3. diel. Mohlo by ísť o prequel zasadený do minulosti.
13:51
Úspešný slovenský film Trhlina bude vysielaný na TV JOJ od 17. septembra. Pôjde o dvojdielnu verziu s doposiaľ nevidenými scénami. Prečítaj si našu recenziu.
13:29
12:26
Obeti preťal semenníky a zverákom jej vytlačil oko z očnej jamky. Tento gangster z Chicaga nemal žiadne zábrany, no údajne bol skvelým otcom i manželom.
11:59
Apple dnes ukáže nové iPhony a pravdepodobne aj vylepšené hodinky. Stream bude možné od 19.00 hod vôbec prvýkrát sledovať aj cez stream na YouTube.
11:51
Ferrari prekvapivo odhaľuje až dve super rýchle novinky zároveň. Na blížiaci sa autosalón si taliansky výrobca pripravil slušné prekvapenie.
11:50
Matematici vyrátali poslednú záhadu tzv. Diofanésovej rovnice. Podarilo sa to všaka sieti Charity Engine združujúcej aj domáce počítače.
10:57
Jachta spolumajiteľa Microsoftu je na predaj za 325 miliónov dolárov. Bazény, dvojica heliportov a malá ponorka sú samozrejmosťou.
8:32
S mimozemšťanmi sme sa vo vesmíre možno minuli. Podľa vedcov nastáva správna príležitosť na cestovanie len raz za stovky miliónov rokov.S mimozemšťanmi sme sa vo vesmíre možno minuli. Podľa vedcov nastáva správna príležitosť na cestovanie len raz za stovky miliónov rokov.
8:13
Michael Schumacher podľa denníka Le Parisien absolvuje liečbu v parížskej nemocnici. Rodina ale o stave 7-násobného majstra sveta F1 od jeho úrazu v roku 2013 oficiálne neinformuje.
Pondelok 9. 9. 2019
22:38
Slovensko vyhralo nad Maďarskom 1:2. Postup na EURO 2020 máme stále vo svojich rukách.
18:45
Ja viem presne, čo robím. Ak má žena sex za peniaze, je to prostitútka.To, že si môžem dovoliť vypýtať 2000 € za víkend a nazývať sa luxusnou spoločníčkou zo mňa prostitútku neprestane robiť. Stále mi musí klient za sex zaplatiť a ja mu musím splniť určité požiadavky,“ prezradila nám v rozhovore Diana, bývalá pornoherečka a kupliarka.