Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2019, 22:20
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

22-ročná Andrea si pery nechala napichať už 15-krát, dnes ich nedokáže spojiť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mladá žena tvrdí, že by si ich ešte chcela zväčšiť niekoľkokrát.

22-ročná študentka Andrea Emilova Ivanovova, pochádzajúca zo Sofie, hlavného mesta Bulharska, je odhodlaná mať najväčšie pery na svete. Údajne podstúpila už niekoľko vylepšení, ktoré ju stáli viac ako 2 500 dolárov. Kvôli snahe, aby vyzerala ešte „lepšie“ ako Kylie Jenner, si nechala ústa napichať už 15-krát.

Ako informuje New York Post, mladá vysokoškoláčka sa už dostala do takého štádia, že sa jej nedokáže horná a spodná pera ani dotknúť. Andrea sa však nechala počuť, že jej to absolútne nestačí, a chce ich mať ešte väčšie. Údajne chce držať krok s dobou. 

Odporúčané
Zuzanita z Take Me Out: Prsia som si zväčšila už trikrát, použité nohavičky by som predala minimálne za 1 000 € Zuzanita z Take Me Out: Prsia som si zväčšila už trikrát, použité nohavičky by som predala minimálne za 1 000 € 28. júna 2019, 14:09

„Na svoje pery nedám dopustiť. Sú krajšie ako nikdy predtým. V Bulharsku je to teraz veľmi módne. Navštívila som veľa kliník v Sofii a v perách mám asi všetky dostupné výplne ako Princess Volume, Princess Filler, Hyaluronica Vital Ethetique, Apriline Forte, Revolax Deep a Teosyal,“ tvrdí Andrea.

Ako vyzerala kedysi a ako vyzerá dnes

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Ivanova (@andrea.andrea345),

Bulharku na Instagrame sleduje takmer 16-tisíc ľudí a údajne sa to jej fanúšikom páči rovnako, ako aj jej samej. Hejty vraj dostáva prevažne len od závistlivých žien. Pre ňu je však dôležitejšie, že dostáva chvály od mužov. Niektorí jej dokonca píšu, že si ju chcú zobrať za manželku. Andrea dodáva, že chce byť unikátna a nechce sa podobať na žiadnu celebritu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Ivanova (@andrea.andrea345),

Domov
Zdieľať
Diskusia