Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 9. 4. 2020
18:43
18:24
Koronavírusom sa dá pravdepodobne nakaziť znova. Ukazujú to nové testy z Južnej Kórey. Niektorí pacienti už nemali žiadne prejavy ochorenia, následne urobené testy však boli opäť pozitívne.Koronavírusom sa dá pravdepodobne nakaziť znova. Ukazujú to nové testy z Južnej Kórey. Niektorí pacienti už nemali žiadne prejavy ochorenia, následne urobené testy však boli opäť pozitívne.
17:09
Disney Plus má už viac ako 50 miliónov predplatiteľov. Štart služby na Slovensku je stále v nedohľadne.Disney Plus má už viac ako 50 miliónov predplatiteľov. Štart služby na Slovensku je stále v nedohľadne.
16:13
Nebež za niekým iným, aj tak sa vieš nakaziť koronavírusom. Simulácia ti ukáže, ako sa chrániť pri športovaní.Nebež za niekým iným, aj tak sa vieš nakaziť koronavírusom. Simulácia ti ukáže, ako sa chrániť pri športovaní.
15:59
Vedci objavili kamerou v oceáne gigantického rúrovníka. Organizmus podobný m medúze pripomína živočíchy zo sci-fiVedci objavili kamerou v oceáne gigantického rúrovníka. Organizmus podobný m medúze pripomína živočíchy zo sci-fi
15:04
Smrteľne chorý Riško už dýcha ako zdravé dieťa. Lieky za 2 milióny eur zatiaľ zaberajú. Riško prvýkrát po takmer dvadsiatich mesiacoch dokázal sám pohnúť nožičkami.Smrteľne chorý Riško už dýcha ako zdravé dieťa. Lieky za 2 milióny eur zatiaľ zaberajú. Riško prvýkrát po takmer dvadsiatich mesiacoch dokázal sám pohnúť nožičkami.
13:56
Všetci 11-ti nakazení v Grónsku sa vyliečili. Ide o jedinú krajinu bez aktívnych prípadov Covid-19.
13:07
Matovič: Asi nie som vhodný typ na premiéra. Nakazil sa nám policajt, mne sa zježili chlpy a zahmlila optika.Matovič: Asi nie som vhodný typ na premiéra. Nakazil sa nám policajt, mne sa zježili chlpy a zahmlila optika.
10:25
Matovič tvrdí, že za uzavretie osád môže Pellegriniho vláda. Nechce povedať, koľko Rómov je nakazených.Matovič tvrdí, že za uzavretie osád môže Pellegriniho vláda. Nechce povedať, koľko Rómov je nakazených.
9:53
Kanye West mal obuté nové bizarné Yeezy. Ľudia sa z nich smejú, vraj pripomínajú skôr pečivo, než obuv.Kanye West mal obuté nové bizarné Yeezy. Ľudia sa z nich smejú, vraj pripomínajú skôr pečivo, než obuv.
9:04