Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
9. apríla 2020, 17:58
Čas čítania 0:40

Minister obrany Naď dohodil miesto hovorkyne ministerstva vnútra svojej partnerke

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Ide o bývalú novinárku TA3.

Nová vláda na čele s premiérom Igorom Matovičom sa pomaly ujíma vedenia. Ministri si v rámci svojich kancelárii vyberajú ľudí, ktorí budú počas štyroch rokov ich najbližšími  spolupracovníkmi. Dôležitú úlohu majú aj hovorcovia, ktorí komunikujú verejnosti rozhodnutia jednotlivých rezortov. 

5. apríla 2020, 8:44 Čas čítania 0:52 Igor Matovič si uťahuje z Borisa Kollára. O 9 mesiacov budú podľa premiéra plné pôrodnice, zaslúži sa o to aj šéf Sme rodina Igor Matovič si uťahuje z Borisa Kollára. O 9 mesiacov budú podľa premiéra plné pôrodnice, zaslúži sa o to aj šéf Sme rodina

Podľa informácií TV Markíza sa novou hovorkyňou ministerstva vnútra na čele s Romanom Mikulcom stala bývalá novinárka spravodajskej televízie TA3 Barbara Túrosová, ktorá je niekoľkoročnou partnerkou ministra obrany Jaroslava Naďa. Spoločne majú aj jedného potomka. Obaja ministri patria pod hnutie OĽaNO.

Ministerstvo na medializované informácie doposiaľ nereagovalo. Práve Matovičove hnutie bolo však jedným z tých, ktoré kritizovalo fakt, že si Marian Kotleba na Úrad BBSK dosadil do funkcií svoju manželku a brata.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbara Turosova (@lady._.bee),

Markíza konfrontovala aj samotnú hovorkyňu. „V prvom rade by som chcela zdôrazniť, že som dlhoročnou novinárkou – pracovala som v TA3,“ zdôraznila Túrosová. Dodala, že si nemyslí, že ide o rodinkárstvo. „Verím, že výsledky mojej práce ich po čase presvedčia o opaku,“ odpovedala na to, že niektorí ľudia to môžu považovať za rodinkárstvo.

Domov
Zdieľať
Diskusia