Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2020, 8:44
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Igor Matovič si uťahuje z Borisa Kollára. O 9 mesiacov budú podľa premiéra plné pôrodnice, zaslúži sa o to aj šéf Sme rodina

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Podľa premiéra sa po karanténe narodí veľa detí. Keď sa ho fanúšik opýtal, či prispeje aj on, reagoval veľmi pohotovo.

Igor Matovič sa v sobotu večer na sociálnej sieti zamyslel nad tým, že vďaka karanténe sa na Slovensku bude rodiť oveľa viac detí, pričom podľa jeho odhadov by sme na základe ľahkej matematiky mali mať pôrodnice plné už na Vianoce.

Verejnosť jeho nevinný vtip pochopila a dobre sa zabavila, zároveň priznala, že môže byť tento dohad založený na pravde. Jedného fanúšika však zaujímalo, či sa pridá aj predseda vlády. 

Ten mu pohotovo odpovedal, že toto je skôr otázka na predsedu parlamentu a šéfa hnutia Sme Rodina. Vzhľadom na obrovskú rodinu Borisa Kollára a fakt, že má 10 detí s deviatimi ženami, ide o dobre mierený vtip, ktorý zároveň koaličného partnera určite neurazí, keďže aj on sám si z tejto témy často na verejnosti uťahuje. 

Domov
Zdieľať
Diskusia