Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 9. 4. 2020
10:25
Matovič tvrdí, že za uzavretie osád môže Pellegriniho vláda. Nechce povedať, koľko Rómov je nakazených.Matovič tvrdí, že za uzavretie osád môže Pellegriniho vláda. Nechce povedať, koľko Rómov je nakazených.
9:53
Kanye West mal obuté nové bizarné Yeezy. Ľudia sa z nich smejú, vraj pripomínajú skôr pečivo, než obuv.Kanye West mal obuté nové bizarné Yeezy. Ľudia sa z nich smejú, vraj pripomínajú skôr pečivo, než obuv.
9:04
6:55
Taliansko venovalo Číne ochranné pomôcky zadarmo. Teraz, keď ich potrebuje, si ich od nej muselo kúpiť späť.Taliansko venovalo Číne ochranné pomôcky zadarmo. Teraz, keď ich potrebuje, si ich od nej muselo kúpiť späť.
Streda 8. 4. 2020
18:25
Žena vyrába rúška zo svojich použitých nohavičiek. Jedno stojí toľko, čo interrupcia.Žena vyrába rúška zo svojich použitých nohavičiek. Jedno stojí toľko, čo interrupcia.
17:32
Z muzikálu Cats museli odstrániť análne otvory na mačkách. Člen tímu vizuálnych efektov označil režiséra ako otrokára.Z muzikálu Cats museli odstrániť análne otvory na mačkách. Člen tímu vizuálnych efektov označil režiséra ako otrokára.
15:22
Premiér Matovič chaoticky reaguje na kolóny: Najprv obvinil policajtov, že kontrolujú každé jedno auto, status neskôr zmazal.Premiér Matovič chaoticky reaguje na kolóny: Najprv obvinil policajtov, že kontrolujú každé jedno auto, status neskôr zmazal.
14:44