Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 8. 4. 2020
13:59
Snímka rodáka z Košíc sa stala fotografiou dňa na webe NASA. Poukazuje na dôvod, prečo prichádzame o hviezdy.Snímka rodáka z Košíc sa stala fotografiou dňa na webe NASA. Poukazuje na dôvod, prečo prichádzame o hviezdy.
13:40
V Taliansku sa zrútil most, zranil sa jeden vodič.V Taliansku sa zrútil most, zranil sa jeden vodič.
11:03
Sleduj, ako na Slovensku kolabuje doprava kvôli policajným kontrolám. Na hraniciach okresu si niekde postojíš dlhé hodiny.Sleduj, ako na Slovensku kolabuje doprava kvôli policajným kontrolám. Na hraniciach okresu si niekde postojíš dlhé hodiny.
10:37
Takto vyzeral dychberúci supermesiac. Jasnejší spln už tento rok nebude.Takto vyzeral dychberúci supermesiac. Jasnejší spln už tento rok nebude.
10:16
107-ročná babička sa vyliečila z koronavírusu. Rodina si myslela, že ju už nikdy neuvidia, potom prišla radostná správa.107-ročná babička sa vyliečila z koronavírusu. Rodina si myslela, že ju už nikdy neuvidia, potom prišla radostná správa.
9:26
Šéf Twitteru venuje miliardu na boj s koronavírusom. V Google tabuľke si vieš pozrieť, komu presne peniaze idú.Šéf Twitteru venuje miliardu na boj s koronavírusom. V Google tabuľke si vieš pozrieť, komu presne peniaze idú.
8:24
Pozri si, ako vyzerá nový ovládač k PlayStation 5. Sony sľubuje lepší zážitok z hry aj väčšiu výdrž baterky.Pozri si, ako vyzerá nový ovládač k PlayStation 5. Sony sľubuje lepší zážitok z hry aj väčšiu výdrž baterky.
Utorok 7. 4. 2020
21:48
New York prekonal počtom nakazených Taliansko. Koronavírusom sa v ňom infikovalo takmer 150-tisíc obyvateľov.New York prekonal počtom nakazených Taliansko. Koronavírusom sa v ňom infikovalo takmer 150-tisíc obyvateľov.
21:17
Nemecko skúmalo vyše 70 domácností, kde žili nakazení novým koronavírusom. V obývačkách a toaletách našli iba patogény, ktoré by zrejme nikoho nenakazili.Nemecko skúmalo vyše 70 domácností, kde žili nakazení novým koronavírusom. V obývačkách a toaletách našli iba patogény, ktoré by zrejme nikoho nenakazili.
19:10
Ikonické ICQ sa vracia na scénu. Obľúbená aplikácia chce mladých zaujať špeciálnymi funkciami.Ikonické ICQ sa vracia na scénu. Obľúbená aplikácia chce mladých zaujať špeciálnymi funkciami.