Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2020, 16:19
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Chlap, ktorý opustí rodinu, je slaboch. Separ a Tina rapujú v novinke o svojom rodinnom živote

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Svetlo sveta uzrela druhá novinka zo Separovho štvrtého sólového albumu s názvom OG.

Separov album OG sa ku fanúšikom dostane o približne desať dní, ošiaľ však začal už v sobotu, keď člen DMS zverejnil ukážky všetkých skladieb a spustil predpredaj. Okamžite obsadil prvé miesto v trendoch a všetko nasvedčuje tomu, že pandémia nebude mať veľký vplyv na predaje fyzických nosičov. 

Separ zároveň spustil výzvu, ktorú naviazal na skladbu Všetci za jedného, kde hosťuje aj jeho manželka Tina. Tá predviedla svoje rapové aj spevácke schopnosti a výsledkom je vec s odkazom, ktorý pochopia len ľudia uvedomujúci si dôležitosť rodinného zázemia.

Odporúčané
Separ:  Buldozér je super album, ale technicky oproti terajšku je ešte v plienkach (Rozhovor) Separ: Buldozér je super album, ale technicky oproti terajšku je ešte v plienkach (Rozhovor) 4. apríla 2020, 13:03

Ak chceš byť vo videoklipe, tvojou úlohou bude natočiť sa, ako si novinku spievaš, viac sa už dozvieš v samotnom videu. Na hudobnej produkcii spolupracoval aj známy Tomi Popovič, ktorého už netreba nikomu predstavovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia