Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 10. 4. 2020
11:30
Bojovníka MMA zastrelili pred jeho vlastným domom. Smútia po ňom tri malé deti, fanúšikovia a priatelia sa vyzbierali na pohreb.Bojovníka MMA zastrelili pred jeho vlastným domom. Smútia po ňom tri malé deti, fanúšikovia a priatelia sa vyzbierali na pohreb.
11:16
Rana pre UFC. Veľkolepý turnaj na súkromnom ostrove sa kvôli koronavírusu odkladá.Rana pre UFC. Veľkolepý turnaj na súkromnom ostrove sa kvôli koronavírusu odkladá.
7:25
Chýbajú ti autosalóny? Volkswagen spustil vlastnú virtuálnu prehliadku nových modelov.Chýbajú ti autosalóny? Volkswagen spustil vlastnú virtuálnu prehliadku nových modelov.
Štvrtok 9. 4. 2020
22:38
22:07
Opatrovateľky z Rakúska čakali na odvoz do karantény aj 10 hodín. Na hranici Berg čakali desiatky ľudí, hovorili o absolútnom chaose.
21:52
Boris Johnson už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti. Britský premiér sa z Covidu-19 lieči už dva týždne. Boris Johnson už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti. Britský premiér sa z Covidu-19 lieči už dva týždne.
20:16
Rytmus a Pil C kryjú chrbát S.Barracudovi po disse na Pastora ‼️ (NAJVÄČŠÍ ČESKÝ BEEF)
19:36
19:34
Pusti si video, ktoré zhmotní tvoje najhoršie halucinácie. Trippie Redd a Young Thug sa ocitli v nočnej more.Pusti si video, ktoré zhmotní tvoje najhoršie halucinácie. Trippie Redd a Young Thug sa ocitli v nočnej more.
18:43
18:24
Koronavírusom sa dá pravdepodobne nakaziť znova. Ukazujú to nové testy z Južnej Kórey. Niektorí pacienti už nemali žiadne prejavy ochorenia, následne urobené testy však boli opäť pozitívne.Koronavírusom sa dá pravdepodobne nakaziť znova. Ukazujú to nové testy z Južnej Kórey. Niektorí pacienti už nemali žiadne prejavy ochorenia, následne urobené testy však boli opäť pozitívne.