Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 11. 4. 2020
7:55
V New Yorku vykopali masový hrob pre obete koronavírusu. Prevážajú tam telá ľudí, ktorých príbuzných sa o pozostatky nezaujímali.V New Yorku vykopali masový hrob pre obete koronavírusu. Prevážajú tam telá ľudí, ktorých príbuzných sa o pozostatky nezaujímali.
Piatok 10. 4. 2020
21:34
Selena Gomez a The Weeknd si posielajú odkazy cez skladby. Fanúšikovia veria, že je stále zaľúbená.Selena Gomez a The Weeknd si posielajú odkazy cez skladby. Fanúšikovia veria, že je stále zaľúbená.
19:55
My ostávame doma a príroda si ide svoje: Srnky v Bratislave už dávno neboli tak blízko k ľuďom.My ostávame doma a príroda si ide svoje: Srnky v Bratislave už dávno neboli tak blízko k ľuďom.
19:45
Choroba covid-19 si už vyžiadala viac ako 100-tisíc obetí na celom svete, koronavírusom sa nakazilo vyše 1,6 milióna ľudí.
18:18
Floyd Mayweather sa vráti do boxerského ringu v unikátnom zápase. Sily s velikánmi si zmerá v digitálnej forme.Floyd Mayweather sa vráti do boxerského ringu v unikátnom zápase. Sily s velikánmi si zmerá v digitálnej forme.
17:41
Necestuje zbytočne, vyzýva odcestovaný Boris Kollár. Dnes je v okrese Banská Bystrica, včera bol v Bratislave.Necestuje zbytočne, vyzýva odcestovaný Boris Kollár. Dnes je v okrese Banská Bystrica, včera bol v Bratislave.
16:55
Spoznaj neobjavené zákutia Bratislavy na interaktívnej mape. Vďaka nim sa napriek koronavírusu vyhneš davom ľudí.Spoznaj neobjavené zákutia Bratislavy na interaktívnej mape. Vďaka nim sa napriek koronavírusu vyhneš davom ľudí.
15:16
V nemeckom meste je už 14 % ľudí imúnnych voči koronavírusu. Výskumníci zostali týmto číslom zaskočení.V nemeckom meste je už 14 % ľudí imúnnych voči koronavírusu. Výskumníci zostali týmto číslom zaskočení.