Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2020, 15:44
Čas čítania 0:36
Adam Novosad

Vyhni sa davom ľudí vďaka interaktívnej mape Bratislavy. Je plná málo navštevovaných zákutí hlavného mesta

NEWS BRATISLAVA MATÚŠ VALLO
Uložiť Uložené

Matúš Vallo na svojom Facebooku predstavil užitočnú mapu výletov pre Bratislavčanov.

Vláda minulý týždeň schválila rozsiahle obmedzenia vychádzania počas veľkonočných sviatkov. Na celom Slovensku nesmieš bezdôvodne prekračovať hranice okresu, ale v rámci Bratislavy a Košíc obmedzenia platia na celé územie mesta, nie na jednotlivé okresy. Aj vďaka tomu sa môžeš s členmi svojej domácnosti vybrať do prírody.

Bratislavský primátor Matúš Vallo so svojimi kolegami z magistrátu preto pripravili prehľadnú mapu hlavného mesta, kde môžeš rýchlo nájsť vhodný tip na výlet.

Odporúčané
Matúš Vallo: Aj vďaka našej disciplíne sme si kúpili čas, nie sme ako Taliani Matúš Vallo: Aj vďaka našej disciplíne sme si kúpili čas, nie sme ako Taliani 8. apríla 2020, 15:15

Jej cieľom je ukázať Bratislavčanom, že okolie mesta ukrýva množstvo málo navštevovaných a rozľahlých destinácií, na ktorých sa zbytočne nestretávajú húfy ľudí. Návštevou takýchto miest minimalizuješ riziko ohrozenia svojho zdravia aj zdravia ľudí v tvojom okolí.

Domov
Zdieľať
Diskusia