Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 12. 4. 2020
9:35
Money Heist dostane na Netflixe 5. aj 6. sériu! Tvorcovia hovoria o spin-off seriáloch s novými prepadmi a postavami.Money Heist dostane na Netflixe 5. aj 6. sériu! Tvorcovia hovoria o spin-off seriáloch s novými prepadmi a postavami.
8:05
Nahnevaná sestrička vynadala mužom, čo porušujú karanténu: Idioti, riskujem životy rodiny kvôli ľuďom ako vy.
Sobota 11. 4. 2020
22:47
Jeho tvrdé päste zaboleli aj Pospíšila. Zomrel 25-ročný útočník Edmontonu Colby Cave.Jeho tvrdé päste zaboleli aj Pospíšila. Zomrel 25-ročný útočník Edmontonu Colby Cave.
20:08
Netopiere v sebe majú 6 nových typov koronavírusov. Riskujeme nákazu, pretože pri nich žijeme príliš blízko.Netopiere v sebe majú 6 nových typov koronavírusov. Riskujeme nákazu, pretože pri nich žijeme príliš blízko.
18:21
Doktori si na hruď lepia fotky svojej usmievajúcej sa tváre. Chcú tak pomôcť pacientom s koronavírusom.Doktori si na hruď lepia fotky svojej usmievajúcej sa tváre. Chcú tak pomôcť pacientom s koronavírusom.
14:23
Veľkonočné memes, ktoré dokonale vystihujú situáciu: keď budeš chlastať doma, spravíš si menšiu hanbu.Veľkonočné memes, ktoré dokonale vystihujú situáciu: keď budeš chlastať doma, spravíš si menšiu hanbu.
13:36
Mafia rozdáva v Taliansku jedlo chudobným. Organizovaný zločin si tak vytvára spojencov pre budúcnosť.Mafia rozdáva v Taliansku jedlo chudobným. Organizovaný zločin si tak vytvára spojencov pre budúcnosť.