Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 12. 4. 2020
20:23
Je to podvod tisícročia, koronavírus ani neexistuje. Slováci veria konšpiračným teóriám a Covid-19 ich netrápi.Je to podvod tisícročia, koronavírus ani neexistuje. Slováci veria konšpiračným teóriám a Covid-19 ich netrápi.
17:44
Neymarova mama si našla 22-ročného frajera. Zajačik je mladší ako samotný futbalista.Neymarova mama si našla 22-ročného frajera. Zajačik je mladší ako samotný futbalista.
16:49
Obetovať zdravie za ekonomický rast je zhovadilosť, povedal Miloš Zeman. V Česku by predĺžil núdzový stav.Obetovať zdravie za ekonomický rast je zhovadilosť, povedal Miloš Zeman. V Česku by predĺžil núdzový stav.
15:45
Domov sociálnych služieb v Pezinku má klientku s COVID-19. Zariadenie preto musí byť v karanténe.
15:11
Situáciu okolo koronavírusu zľahčoval, potom sa nakazil a musel ísť na JIS. Teraz premiér Johnson ďakuje doktorom, že žije.Situáciu okolo koronavírusu zľahčoval, potom sa nakazil a musel ísť na JIS. Teraz premiér Johnson ďakuje doktorom, že žije.
14:55
Milujúci pár sa držal za ruky v nemocnici, obaja mali koronavírus. Pár dní po zhotovení fotky chorobe podľahli.
14:02
12:04
Na Slovensku pribudlo 14 prípadov ľudí nakazených koronavírusom. Dokopy malo pozitívny test na COVID-19 už 742 ľudí.
11:55
Láska je nepochopiteľný cit, čo znamená pre Simu? Najnovší videoklip venovala svojmu priateľovi.Láska je nepochopiteľný cit, čo znamená pre Simu? Najnovší videoklip venovala svojmu priateľovi.
11:03