Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 20. 7. 2020
10:08
Strapo chystá album, dáva priestor neznámym producentom. Možno ti dohodí miesto v soundtracku k filmu.Strapo chystá album, dáva priestor neznámym producentom. Možno ti dohodí miesto v soundtracku k filmu.
8:29
Arabské emiráty vyslali k Marsu vlastnú sondu. Pred šiestimi rokmi ešte nemali ani vesmírnu agentúruArabské emiráty vyslali k Marsu vlastnú sondu. Pred šiestimi rokmi ešte nemali ani vesmírnu agentúru
7:40
Testuje autá a zarába milióny. 33-ročná Alex je zrejme najlepšou carfluencerkou na svete.Testuje autá a zarába milióny. 33-ročná Alex je zrejme najlepšou carfluencerkou na svete.
6:50
YouTuber rozobral klon nového iPhonu 12 za 150 dolárov. Fotoaparáty sú falošné, vnútri našiel prehistorický procesor a Android.YouTuber rozobral klon nového iPhonu 12 za 150 dolárov. Fotoaparáty sú falošné, vnútri našiel prehistorický procesor a Android.
Nedeľa 19. 7. 2020
19:18
Marc Marquez skončil v hrôzostrašných kotrmelcoch, zranenie ho pravdepodobne vyradí z niekoľkých nasledujúcich pretekov MotoGP.Marc Marquez skončil v hrôzostrašných kotrmelcoch, zranenie ho pravdepodobne vyradí z niekoľkých nasledujúcich pretekov MotoGP.
17:01
Trump vo videu použil song kapely Linkin Park, už bolo zmazané. Chester kedysi označil Trumpa za väčšiu hrozbu než terorizmus.Trump vo videu použil song kapely Linkin Park, už bolo zmazané. Chester kedysi označil Trumpa za väčšiu hrozbu než terorizmus.
14:21
Šeliga: Matovič ma poriadne naštval, ale Fico patrí do väzenia.„Igor Matovič ma poriadne naštval, lebo je to hanba. Ospravedlnil som sa preto aj občanom. Tri týždne riešime diplomovky preto, že si niekto nevedel urobiť domácu úlohu a teraz ho to dobehlo. A toto rieši krajina v situácii, keď sa na nás valí kríza," uviedol Juraj Šeliga.
13:45
Muž zastavil so svojou Teslou na čerpacej stanici. Márne hľadal otvor, kam vložiť pištoľ s benzínom.Muž zastavil so svojou Teslou na čerpacej stanici. Márne hľadal otvor, kam vložiť pištoľ s benzínom.
12:20
Igor Matovič ukazuje mušle, kávu, informuje, že ide na pivo a hranolky. Čo vyvádza premiér v Bruseli a ako pokročili rokovania?Igor Matovič ukazuje mušle, kávu, informuje, že ide na pivo a hranolky. Čo vyvádza premiér v Bruseli a ako pokročili rokovania?
12:04
Dvojica astronautov SpaceX pozná dátum návratu na Zem. Ich príchod budeš môcť opäť sledovať naživo.
10:04
Úplne nahá žena vytlačila policajné jednotky z ulice. Demonštranti v USA to vyhlasujú za jej víťazstvo.Úplne nahá žena vytlačila policajné jednotky z ulice. Demonštranti v USA to vyhlasujú za jej víťazstvo.