Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2020, 10:08
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Strapo chystá album, dáva priestor neznámym producentom, možno ti dohodí miesto v soundtracku k filmu

HUDBA STRAPO
Uložiť Uložené

V roku 2020 sa podľa všetkého dočkáme rekordného počtu sólových albumov.

Všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že sa v roku 2020 dočkáme rekordného počtu sólových albumov. Technicky tak mala pre fanúšikov slovenského rapu pandémia jeden špeciálny význam. Medzi tých, ktorí sa do konca roka pravdepodobne prihlásia o slovo, sa teraz pridáva aj Strapo

Ten prostredníctvom Instagramu oznámil, že chystá ďalšie sólo, zároveň ho však chce ozvláštniť tak, že dá priestor producentom, na ktorých nemá za normálnych okolností dosah. Stačí mu poslať svoju vlastnú (nie ukradnutú) tvorbu na mail [email protected]. Zároveň však Strapo prízvukuje, aby ich beatmakeri nepridávali na úložiská, odkiaľ za pár dní zmiznú.

Odporúčané
Strapo je môj kamoš, s Rytmusom konflikt nemám, hovorí porotcovská hviezda SuperStar Marián Čekovský (Rozhovor) Strapo je môj kamoš, s Rytmusom konflikt nemám, hovorí porotcovská hviezda SuperStar Marián Čekovský (Rozhovor) 7. júna 2020, 14:15

Zatiaľ má Strapo ešte niekoľko voľných miest, šancu tak má každý. Zároveň sa dozvedáme, že je otvorený tomu, aby robil s novými producentami napríklad single. Keďže sa už dlho venuje aj dabingovej réžii, ak ho tvoj talent naozaj zaujme, dohodí ti miesto v soundtracku k filmu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Strapo Official (@strapo_official),

Domov
Zdieľať
Diskusia