Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 4. 7. 2020
11:38
V USA za deň pribudlo vyše 50 000 nakazených koronavírusom. Na celom svete sa už dokopy nakazilo 11 miliónov ľudí.V USA za deň pribudlo vyše 50 000 nakazených koronavírusom. Na celom svete sa už dokopy nakazilo 11 miliónov ľudí.
10:05
Prokurátor navrhol vziať Norberta Bödöra do väzby. Na špecializovanom súde budú o väzbe rozhodovať v nedeľu o 10:00. (Denník N)
9:55
Orava môže byť novým ohniskom nákazy na Slovensku. Najviac nových prípadov je z Tvrdošína a Námestova.Orava môže byť novým ohniskom nákazy na Slovensku. Najviac nových prípadov je z Tvrdošína a Námestova.
8:43
Dudley z Harryho Pottera naháňa nesmrteľnú Charlize Theron. Akčná novinka od Netflixu sľubuje akciu na štýl Johna Wicka.Dudley z Harryho Pottera naháňa nesmrteľnú Charlize Theron. Akčná novinka od Netflixu sľubuje akciu na štýl Johna Wicka.
Piatok 3. 7. 2020
20:20
FC Barcelona by po budúcej sezóne mohla stratiť Messiho. Argentínska hviezda prerušila rokovania o novej zmluve.FC Barcelona by po budúcej sezóne mohla stratiť Messiho. Argentínska hviezda prerušila rokovania o novej zmluve.
19:32
Colníci v newyorskom prístave zhabali 13 ton výrobkov z ľudských vlasov. Pravdepodobne ich vyrobili v koncentračných táboroch.Colníci v newyorskom prístave zhabali 13 ton výrobkov z ľudských vlasov. Pravdepodobne ich vyrobili v koncentračných táboroch.
18:15
Mal dohliadať na ľudí v štátnej karanténe, namiesto toho s nimi sexoval. Ochrankár takto rozšíril Covid-19 v austrálskom štáte Viktória.Mal dohliadať na ľudí v štátnej karanténe, namiesto toho s nimi sexoval. Ochrankár takto rozšíril Covid-19 v austrálskom štáte Viktória.
15:30
Za vraždu amerického vojaka odmena aj 100-tisíc dolárov. Rusi cez Afganca odmeňovali zabíjanie amerických vojakov.Za vraždu amerického vojaka odmena aj 100-tisíc dolárov. Rusi cez Afganca odmeňovali zabíjanie amerických vojakov.