Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2020, 14:36
Čas čítania 1:22
Viktor Kniš

Monika Beňová zverejnila fotku so synom: Keď som zistila, že čakáme dieťa, bála som sa, ako rozdelím lásku všetkým

NEWS MONIKA BEŇOVÁ
Uložiť Uložené

Členka strany Smer prednedávnom prekvapila verejnosť informáciou o tom, že bude v 52 rokoch opäť matkou. Teraz pridáva k šťastnej správe aj komentár, kde opisuje svoje pocity.

Europoslankyňa za Smer-SD Monika Beňová sa pred pár dňami pochválila na sociálnej sieti, že bude vo svojich 52 rokoch druhýkrát mamou.

„Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6.mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky. Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné a zároveň veľmi osobné a intimne obdobie v živote ženy...,“ napísala Beňová na Facebooku. Zároveň dodala, že ide o jedinú informáciu, ktorú v súvislosti s materstvom zverejní s cieľom, aby médiá nemuseli špekulovať, čo je a nie je pravda.

Odporúčané
Robert Fico sa nechal znovu zvoliť za predsedu Smeru, chrbát mu budú kryť synovec Roberta Kaliňáka a Ľuboš Blaha Robert Fico sa nechal znovu zvoliť za predsedu Smeru, chrbát mu budú kryť synovec Roberta Kaliňáka a Ľuboš Blaha 18. júla 2020, 15:25

V nedeľu ešte pridala krátky komentár k svojim pocitom spoločne s fotkou svojho syna. Beňová prezrádza, že keď zistila, že čaká dieťa, najprv mala strach z toho, ako rozdelí lásku k deťom. „Dnes už ale viem úplne presne, že ju rozdeľovať vobec nemusím. S novým štastím prišlo aj nové množstvo lásky. Milujem ich rovnako oboch. Najviac na svete.,“ dodala.


Zároveň poslala odkaz kritikom v komentároch a bulvárnym médiám, ktoré sa často snažia zachádzať za hranicu súkromia. „Nikto nebude moje deti vyrušovať a otravovať jeho/ju komentármi. Vychovajte si vlastné a mudrujte si o nich,“ napísala europoslankyňa. 

Kritizuje Smer aj Fica

Monika Beňová je zároveň známou kritičkou stany, v ktorej dlhé roky pôsobí. Nedávno sa vyjadrila aj k snemu, ktorý sa konal včera. Už v piatok tušila, ako dopadne a včera krátko po jeho skončení aj konštatovala, že sa nekonalo žiadne prekvapenie. 

„Nepočula som o nominácii na funkciu podpredsedov ani o jedinom ženskom mene. Nemám ambíciu kandidovať (mám aj bulvárom potvrdené alibi, že môj život bol nateraz naplnený nepomerne vačším šťastím a poslaním), ale v čase, keď všetky strany prezentujú z rôznych úrovní ženy, je to úplné nepochopenie politickej reality,“ kritizuje Beňová. 

Rovnako jej vadí aj to, akým spôsobom koná predseda strany Robert Fico a prízvukuje, že nesúhlasí so zvolením Ľuboša Blahu. „A medzitým čo Peťo P. ide navrhnúť odvolávať premiéra Matoviča, ktorý sa začína tešiť všeobecnej neobľúbenosti, zbiera podpisy po celom Slovensku vo veselých tričkách a už ani nie potichu nám preberá funkcionárov, členskú aj voličskú základňu, náš staronový predseda chváli pp. Čižnára a Kováčika. Schválne, ktorý z týchto mediálnych výstupov zaujíma verejnosť viac a získava viac sympatií,“ dodáva Beňová. 

Domov
Zdieľať
Diskusia