Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 26. 7. 2020
11:30
Peťo Sagan sa pripravuje na tohtoročnú sezónu aj v horách. Na sociálnych sieťach zverejnil video z parádneho zjazdu.Peťo Sagan sa pripravuje na tohtoročnú sezónu aj v horách. Na sociálnych sieťach zverejnil video z parádneho zjazdu.
9:33
Napriek víkendu pribudlo takmer 40 nakazených. Otestovali pritom málo vzoriekNapriek víkendu pribudlo takmer 40 nakazených. Otestovali pritom málo vzoriek
9:06
Futbalisti Zenitu Petrohrad vyhrali Ruský pohár. Trofej do pol minúty omylom zničili.Futbalisti Zenitu Petrohrad vyhrali Ruský pohár. Trofej do pol minúty omylom zničili.
8:32
Aerolínie menia taktiku. Táto ti preplatí náklady na liečbu Covid-19, ak koronavírus chytíš počas cestyAerolínie menia taktiku. Táto ti preplatí náklady na liečbu Covid-19, ak koronavírus chytíš počas cesty
Sobota 25. 7. 2020
20:01
Dúhový PRIDE sa tento rok presunul z ulíc na internet. Tieto osobnosti a inštitúcie ho podporili.Dúhový PRIDE sa tento rok presunul z ulíc na internet. Tieto osobnosti a inštitúcie ho podporili.
19:06
Máme zaľúbenú prezidentku. Zuzana Čaputová ukazuje priateľa na roztomilých fotkách z divadla či Vysokých Tatier.Máme zaľúbenú prezidentku. Zuzana Čaputová ukazuje priateľa na roztomilých fotkách z divadla či Vysokých Tatier.
18:13
Tinder spúšťa verifikáciu tváre. Na rande by si už mal strenúť len človeka, ktorého naozaj chcešTinder spúšťa verifikáciu tváre. Na rande by si už mal strenúť len človeka, ktorého naozaj chceš
17:19
Začala sa druhá vlna koronavírusu, hlási Nemecko. Vo Francúzsku už pribúda cez 1 000 prípadov denne.Začala sa druhá vlna koronavírusu, hlási Nemecko. Vo Francúzsku už pribúda cez 1 000 prípadov denne.
14:28
Prezidentka Zuzana Čaputová podporila dnešný Dúhový PRIDE. Praje si tolerantnú krajinu, kde nikto nemusí skrývať svoju identitu.
13:33
Na nohách Converse, na sebe bunda Adidas. Manželia vo veku 84 a 83 rokov pobláznili Instagram svojimi outfitmi.Na nohách Converse, na sebe bunda Adidas. Manželia vo veku 84 a 83 rokov pobláznili Instagram svojimi outfitmi.
12:47
Sonic 2 je skutočnosťou. Kedy dorazí modrý ježko do kín?Sonic 2 je skutočnosťou. Kedy dorazí modrý ježko do kín?