Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 9. 7. 2020
16:25
2. séria Umbrella Academy dorazí už o pár dní. Akčný trailer odhaľuje koniec sveta, cestovanie v čase aj zábavné superschopnosti.2. séria Umbrella Academy dorazí už o pár dní. Akčný trailer odhaľuje koniec sveta, cestovanie v čase aj zábavné superschopnosti.
14:21
Will Smith: Policajti mi rasisticky nadávali viac ako 10-krát. Biele deti sa z policajtov tešili, mne šialene búšilo srdce.Will Smith: Policajti mi rasisticky nadávali viac ako 10-krát. Biele deti sa z policajtov tešili, mne šialene búšilo srdce.
13:39
Tuleňa dobili do bezvedomia, aby sa s ním mohli deti odfotiť. Z videa natočeného v Kazachstane sa zastavuje rozum.Tuleňa dobili do bezvedomia, aby sa s ním mohli deti odfotiť. Z videa natočeného v Kazachstane sa zastavuje rozum.
13:14
Z Bratislavy od piatka vycestuješ do Chorvátska každý deň. RegioJet pridáva spoje, doteraz predal okolo 40-tisíc lístkov.Z Bratislavy od piatka vycestuješ do Chorvátska každý deň. RegioJet pridáva spoje, doteraz predal okolo 40-tisíc lístkov.
12:42
Anti-cenu Homofób roka získala tento rok žena. Homosexuáli podľa nej ohrozujú podstatu toho, čo znamená byť človekom.Anti-cenu Homofób roka získala tento rok žena. Homosexuáli podľa nej ohrozujú podstatu toho, čo znamená byť človekom.
11:50
„Zavri si pi*u a zahoď to,“ rýchlo zľudovelo. Slováci sa na policajnom zásahu výborne zabávajú vtipnými memes.„Zavri si pi*u a zahoď to,“ rýchlo zľudovelo. Slováci sa na policajnom zásahu výborne zabávajú vtipnými memes.
11:01
Situáciu máme pod kontrolou, vyhlásilo ministerstvo zdravotníctva. Koronavírus sa na Slovensku šíri hlavne v lokálnych ohniskách.Situáciu máme pod kontrolou, vyhlásilo ministerstvo zdravotníctva. Koronavírus sa na Slovensku šíri hlavne v lokálnych ohniskách.
10:21
Obľúbená streamerka z Twitchu spáchala samovraždu.  26-ročná hviezda upozorňovala na depresiu. Obľúbená streamerka z Twitchu spáchala samovraždu. 26-ročná hviezda upozorňovala na depresiu.
9:43
MAPA: Odtiaľto je 53 nových nakazených Covid-19 na Slovensku. Východ krajiny zasiahol prírastok najviac.MAPA: Odtiaľto je 53 nových nakazených Covid-19 na Slovensku. Východ krajiny zasiahol prírastok najviac.
8:15
Muž v ukradnutom aute narazil do šoférky v inom aute. Aj to bolo kradnuté, zistili policajti.Muž v ukradnutom aute narazil do šoférky v inom aute. Aj to bolo kradnuté, zistili policajti.
7:33
Covid-19 môže poškodzovať mozog. Týka sa to najmä pacientov s miernym priebehom ochorenia, varujú vedciCovid-19 môže poškodzovať mozog. Týka sa to najmä pacientov s miernym priebehom ochorenia, varujú vedci
Streda 8. 7. 2020
21:18
FVLCRVM hrá kameň, papier, nožnice s hrubokrkým šampiónom. Počúvaj jeho producentský banger Hate List.