Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2020, 12:47
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Sonic 2 je skutočnosťou. Kedy dorazí modrý ježko do kín?

FILMY A SERIÁLY SONIC THE HEDGEHOG 2
Uložiť Uložené

Pokračovanie natočia tí istí tvorcovia, ktorí stoja za jednotkou.

Sonic zažil tento rok veľký úspech. Napriek tomu, že kiná boli v mnohých krajinách niekoľko mesiacov pre koronavírus zatvorené, celosvetovo sa mu podarilo zarobiť 306 miliónov dolárov. Ďalšie desiatky miliónov potom zarobil z predaja filmu na internete, fyzických nosičov či televíznych práv.

Odporúčané
Netflix verzus kiná. Prejde Hollywood neoddialiteľnou revolúciou so streamingom na tróne? Netflix verzus kiná. Prejde Hollywood neoddialiteľnou revolúciou so streamingom na tróne? 20. júla 2020, 14:36

Prekvapením je, že na domácej pôjde v USA sa Sonicovi podarilo zarobiť o 2 milióny viac ako Detective Pikachu s Ryanom Reynoldsom v hlavnej úlohe. V prípade Pikachua sme však ešte potvrdenie o pokračovaní nedostali.

Sonic 2 dorazí do kín v apríli 2022. Réžie sa opäť chopí Jeff Fowler podľa scenára od Pat Casey a Josha Millera. Očakáva sa aj návrat hercov Bena Schwartza, Jamesa Marsdena a Tiky Sumpter. Otázne je, či sa vráti aj Jim Carrey ako Dr. Robotnik.

Nevieme totiž, či má hviezda v zmluve aj dodatok o prípadnom pokračovaní. Ako sa prvý Sonic the Hedgehog podľa slávnej videohry páčil tebe?

Domov
Zdieľať
Diskusia