Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 2. 1. 2021
Piatok 1. 1. 2021
21:37
Rodina Milana Lučanského reaguje na Naďovu odmenu: Hon na informátora je už bezpredmetný a s účelom zastrašovania.Rodina Milana Lučanského reaguje na Naďovu odmenu: Hon na informátora je už bezpredmetný a s účelom zastrašovania.
19:11
Vo Francúzsku sa od Silvestra koná párty s 2 500 ľuďmi. Zaútočili na policajtov a podpálili im auto.Vo Francúzsku sa od Silvestra koná párty s 2 500 ľuďmi. Zaútočili na policajtov a podpálili im auto.
18:00
V niektorých obciach sa stále konajú omše. V tomto kostole bolo asi do 200 ľudí.V niektorých obciach sa stále konajú omše. V tomto kostole bolo asi do 200 ľudí.
16:38
Už sa nedozvieme, či bol Lučanský vinný z korupcie. Zastavia trestné stíhanie, majetok zostane rodine.Už sa nedozvieme, či bol Lučanský vinný z korupcie. Zastavia trestné stíhanie, majetok zostane rodine.
16:01
15:23
14:06
Justin Bieber sa stáva boxerským šampiónom. V motivačnom videoklipe pripomína Rockyho.Justin Bieber sa stáva boxerským šampiónom. V motivačnom videoklipe pripomína Rockyho.
13:12
FOTO: Hasiči počas Silvestra zasahovali 102-krát. V 27 prípadoch hasili požiare spôsobené pyrotechnikou.FOTO: Hasiči počas Silvestra zasahovali 102-krát. V 27 prípadoch hasili požiare spôsobené pyrotechnikou.
12:07
Išiel som si proste vypiť, Trnkov pes aj Sulíkove vtípky z Matoviča. Sleduj zostrih najvtipnejších momentov z Televíznych novín.Išiel som si proste vypiť, Trnkov pes aj Sulíkove vtípky z Matoviča. Sleduj zostrih najvtipnejších momentov z Televíznych novín.
10:39
4 opití muži v Humennom brutálne dobili s palicami muža. Jeho pes v obrane pohrýzol jednému z útočníkov ucho.4 opití muži v Humennom brutálne dobili s palicami muža. Jeho pes v obrane pohrýzol jednému z útočníkov ucho.