Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 1. 6. 2021
22:05
Váhaš pri očkovaní Sputnikom? Spísali sme pre teba všetko podstatné, aby si sa mohol lepšie rozhodnúť: Ako, kedy a kde sa budú môcť Slováci zaočkovať ruskou vakcínou Sputnik V.? Čo presne znamená, že očkovaciu látku zatiaľ neschválila Európska lieková agentúra, a v akom stave je aktuálne schvaľovací proces? Kto bude niesť prípadnú zodpovednosť, ak sa objavia nežiaduce účinky? Aké vedľajšie účinky sa zatiaľ medzi zaočkovanými objavili a prečo máme veľmi málo informácií o tom, nakoľko je vakcína efektívna? Prečo sa vakcínou z Ruska nedá zaočkovať Igor Matovič a ako sa k nej stavajú ďalšie známe osobnosti na Slovensku?
20:31
Poštárka v dedine Potvorice rok schovávala listy v chladničke. Slováci dostávajú vianočné pozdravy v máji.Poštárka v dedine Potvorice rok schovávala listy v chladničke. Slováci dostávajú vianočné pozdravy v máji.