Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Nestea.
6. júla 2021, 10:03
Čas čítania 1:51
Sponzorovaný obsah

6 aktivít, s ktorými bude tvoje leto bohaté na zážitky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Si pripravený zažiť trochu zábavy, pri ktorej sa s kamarátmi možno trošku zapotíš?

Potrebuješ sa dostať zo stereotypu? S kamošmi len vysedávate kade-tade a nerobíte nič zaujímavé? V spolupráci s Nestea sme dali dokopy tipy na letné aktivity, vďaka ktorým budeš na svoje leto spomínať ako na to, ktoré bolo plné zážitkov. Pri niektorých sa možno zapotíš, pri iných zas osviežiš, no rozhodne to nebude nuda. 

Nauč sa nový tiktokový tanec alebo cool šport 

Tiktok je plný rôznych tančekov, ktoré sa môžeš naučiť či už sám, alebo so svojimi kamarátmi, či rodinou. Tanec sa však nemusíš učiť len z Tiktoku, na Youtube nájdeš prakticky na každú obľúbenú pesničku aj tanečný tutoriál. S tancom sa dá zaujímavo spojiť aj športová aktivita, a to korčuľovanie. Aktuálne čoraz viac prichádzajú do módy dvojradové korčule, na ktorých ľudia nielen jazdia, ale aj tancujú. Ak si fanúšikom tanca aj korčuľovania, toto je aktivita ako stvorená pre teba. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa O U M I J A N T A (@oumi_janta)

Zahraj sa na Tarzana

Po celom Slovensku nájdeš viacero lanových parkov, v ktorých sa môžeš zahrať na Tarzana. Máš rád adrenalín, no nie si zrovna pripravený na skok padákom? Tu budeš istený, vďaka čomu vieš, že sa ti nič nestane. Druhým variantom môže byť aj lezecká stena. 

Adrenalínovým zážitkom bez výšok môže byť aj escape room. Ak nie si úplne športový typ, je to je pre teba a tvojich kamarátov ideálna aktivita, pri ktorej sa veru aj zapotíte, keď budete riešiť rôzne logické úlohy a snažiť sa dostať na slobodu. 

Opráš takmer zabudnuté hry z detstva 

Kedysi sme sa s rôznymi spoločenskými hrami, ako je twister, pravda alebo odvaha, schovávačka, naháňačka či jenga, vedeli zabávať dlhé hodiny. Prečo tieto hry neoprášiť a nezabaviť sa pri nich aj teraz? 

jenga, kamaráti
Zdroj: Unsplash/Manny Moreno

Vojna s vodnými balónikmi alebo pištoľami 

Ideálna aktivita na leto, pri ktorej sa poriadne schladíš. Zoberte balóniky, naplňte vodné pištole a vojna sa začína. Vytvorte tímy a ten, ktorý bude na konci viac mokrý, prehráva. 

Oslov na ulici niekoho, kto sa ti páči

Tu sa možno zapotíš tiež, ale nie práve preto, že by si robil náročnú fyzickú aktivitu. Leto je ako stvorené na zoznamovanie sa, hlavne teraz po viacerých lockdownoch. Prejde okolo teba niekto, kto sa ti páči? Nečakaj, nerozmýšľaj nad tým, aký je dotyčný okúzľujúci alebo aké má tá slečna krásne nohy. Choď im to povedať. Minimálne niekomu urobíš dobrý deň. 

žena, slečna, leto
Zdroj: Unsplash/Atikh Bana

Súťaž v stavaní pieskových hradov 

Ak sa ocitnete blízko pieskovej pláže, tak okrem toho, že môžete niekoho zahrabať do piesku, si môžete vyskúšať postaviť nejaký pieskový hrad, prípadne postaviť z piesku nejaké zvieratko. Môžete si to dať ako aktivitu na čas alebo o víťazovi rozhodnete podľa toho, kto postaví najkrajší útvar z piesku. 

Pri každej letnej aktivite treba myslieť aj na chutné osvieženie. Odviaž sa, vyjdi zo svojej komfortnej zóny a ochutnaj nepoznané zážitky a spolu s nimi aj nové Nestea s príchuťou manga a ananásu. Poriadne si ho vychlaď a urob si za všetkými zábavnými aktivitami s kamarátmi osviežujúcu bodku. 
Nestea
Zdroj: Nestea
Domov
Zdieľať
Diskusia