Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti LIDL.
1. júla 2021, 13:32
Čas čítania 2:37
Sponzorovaný obsah

Vieš po nemecky a si dobre zorganizovaný? Na tejto pozícii máš garantovaný nárast platu, príspevky na zdravie aj sabbatical

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zaplatia ti tu každú jednu minútu a získaš aj top benefity podľa vlastného výberu.

Ak chceš pracovať pre top zamestnávateľa, získať atraktívnu nástupnú mesačnú mzdu, vzdelávať sa a mať garantovaný nárast mzdy už v prvých rokoch, potom zbystri pozornosť. Lidl totiž hľadá odborného asistenta nákupu, ktorým môžeš byť aj ty.

Tvojou úlohou bude dennodenne komunikovať s dodávateľmi a oddeleniami centrály Lidla, s logistickými centrami a s kolegami z iných krajín. Základným predpokladom na túto pozíciu preto je, aby si sa vedel dorozumieť po nemecky minimálne na úrovni pokročilý. V rámci administratívy ďalej budeš spracúvať zmluvy a vytvárať nákladové reporty, ale budeš tiež zabezpečovať administratívnu a organizačnú podporu svojho nadriadeného, tzn. že budeš pripravovať podklady a prezentácie či zaarchivuješ dokumenty. 

Lidl
Zdroj: Lidl

Odmenou ti bude nástupná mzda 1 339 eur pri plnom úväzku (40 hod. týždenne) a garantovaný nárast mzdy v pracovnej zmluve počas prvých troch rokov. 

Nebude to nuda a veľa sa naučíš

Požiadali sme súčasných asistentov nákupu, ktorí v Lidli pracujú už nejaký ten mesiac, aby zhodnotili, čomu sa venujú a ako sa im práca páči. „V bežný pracovný deň najčastejšie zadávame položky do systému, ktoré tvoria ponuku populárnych akčných tematických týždňov, ako napríklad americký, francúzsky či grécky týždeň,“ uviedla Zuzana Hagenová, asistentka nákupu v Lidli, a spolu s kolegyňou Michaelou Karlubíkovou dodáva: „Práca však nie je monotónna a páči sa mi na nej rôznorodosť. Každý deň vyzerá trochu inak. Zaujímavou súčasťou je tiež to, keď napríklad treba spolupracovať s inými oddeleniami či riešiť problémy na medzinárodnej úrovni a komunikovať v nemčine s kolegami z nemeckej divízie.“

Lidl
Zdroj: Lidl

Táto práca sa hodí najmä pre čerstvých absolventov, ktorí ocenia dobrý vstup do pracovného života a mladý, dynamický, super kolektív, vďaka čomu si s budúcimi kolegami určite ihneď sadneš. 

A čo ti tvoje potenciálne budúce kolegyne radia? „Určite by uchádzačovi nemal chýbať nadhľad, trpezlivosť a nebrať kritické momenty v práci ako zlé, ale ako niečo, čo vám pomôže odraziť sa ďalej,“ vysvetľuje Zuzana, ktorú ďalej dopĺňa Michaela: „Určite je dobré vedieť zvládať multitasking, bez toho to asi ťažko pôjde, a hlavne udržanie si chladnej hlavy aj v situáciách, keď nám horia termíny.“

Chcem vedieť viac

Čo musíš vedieť

Nič nie je len tak, preto na oplátku musíš aj ty spĺňať základné požiadavky. Úplným prazákladom je mať ukončené aspoň stredoškolské vzdelanie s maturitou, takže táto pozícia je určená aj pre čerstvých absolventov.

Ďalšie podmienky, ktoré by si mal spĺňať:

  • dorozumieť sa po nemecky, a to minimálne na pokročilej úrovni,
  • ovládať prácu s počítačom a programami MS Word, Excel a Powerpoint,
  • mať zmysel pre samostatnosť,
  • byť precízny a flexibilný,
  • prevziať zodpovednosť,
  • v neposlednom rade myslieť analyticky.

Lidl ťa pri práci nadštandardne odmení

Samozrejme, nie je všetko len o ponúkanom plate a dobrom kolektíve. Lidl patrí medzi slovenských top zamestnávateľov aj vďaka podmienkam, ktoré svojim zamestnancom vytvára. Spoľahnúť sa teda môžeš v prvom rade na istotu stabilnej práce a k nej patriacu už vyššie spomenutú motivačnú mzdu s garantovaným nárastom v prvých troch rokoch. 

Lidl trvá aj na férových podmienkach, preto počítaj s rovnakou mzdou pre mužov a ženy a so zaplatením každej odpracovanej minúty. V prípade, že máš chuť vzdelávať sa, počítaj s podporou zamestnávateľa a s možnosťou ďalšieho kariérneho rastu. 

Lidl
Zdroj: Lidl

A, samozrejme, nechýbajú ani benefity, vďaka ktorým budeš svoju prácu vnímať oveľa pozitívnejšie. Jedným z nich je Lidl benefitný portál v ročnej hodnote max. 250 eur, z ktorého si vyberieš benefity z kategórií zdravie (napr. multisport karta, vitamíny, darčekový poukaz do lekárne), rodina (napr. darček pre čerstvých rodičov), kultúra (napr. lístky do kina, darčekové poukážky na kultúrne podujatie), výhodný nákup (poukaz do kníhkupectva, Lidlshopu či na zľavový portál), Lidl MERCH (jedinečná kolekcia oblečenia a doplnkov pre zamestnancov pripravená v spolupráci so známymi slovenskými firmami). 

Spoľahnúť sa môžeš aj na príspevok na stravovanie v hodnote 4 eurá na deň, bezplatný asistenčný portál, ak potrebuješ psychologickú, právnu či finančnú pomoc, penzijné pripoistenie, možnosť absolvovať sabbatical po 5 rokoch, občerstvenie na pracovisku, zdravé raňajky, darčeky k narodeninám či k Vianociam, zľavy u partnerov či odmenu za odporučenie kandidáta

Ak ťa zaujala ponuka Lidla a myslíš si, že budeš ten správny kandidát na túto pozíciu, hlásiť sa môžeš prostredníctvom tohto linku.

Chcem túto prácu
Domov
Zdieľať
Diskusia