Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Footshop
2. júla 2021, 13:55
Čas čítania 1:14
Sponzorovaný obsah

Ikonické topánky značky Dr. Martens dopĺňajú nové kolekcie sandálov, ktoré nájdeš vo Footshope

Ikonické topánky značky Dr. Martens dopĺňajú nové kolekcie sandálov, ktoré nájdeš vo Footshope
Zdroj: Footshop.cz
MÓDA
Uložiť Uložené

Dr. Martens predstavil tri nové kolekcie sandálov, ktoré budú skvelým doplnkom do horúcich letných dní.

Dr. Martens je značka známa svojimi ikonickými modelmi 1460 a 1461 či boots 2976, ktoré sú však určené na chladnejšie obdobie. V lete, keď vrstvy oblečenia skôr zhadzujeme a tenisky či topánky nahrádzame niečím ľahším, prichádza obľúbený britský výrobca obuvi s inovovaným modelovým radom sandálov, z ktorých hneď niekoľko modelov nájdeš vo Footshope.

Dr. Martens
Zdroj: Footshop

Svoje obľúbené „heavy boots“ teda môžeš doplniť letnými variantmi a ostať tak aj v najhorúcejších dňoch verná značke, ktorá pred šiestimi dekádami prišla na trh s revolučnými topánkami a tvorila súčasť outfitov mnohých subkultúr. 

Dr. Martens, footshop
Zdroj: Footshop.cz

Ak preferuješ jednoduché sandále s klasickým tvarom, siahni po modeli Voss s hydro kožou, ktorý môžeš kúpiť vo vyhotovení s klasickým žltým prešitím a oceľovo sfarbenými prackami alebo aj vo verzii all black. V prípade, že chceš pridať pár centimetrov na výške, voľ variant Voss Quad so zvýšenou platformou, s čiernymi prackami, čiernou kožou a so známym žltým prešitím. 

Dr. Martens
Zdroj: Footshop

Z najnovšej Shore Collection, ktorú Dr. Martens uviedol na toto leto, ti Footshop prináša oba modely Gryphon a Clarissa II, ktoré sú späť – a ešte prepracovanejšie a odvážnejšie než kedykoľvek predtým. Oba modely dostali štýlové all black vyhotovenie kože. Sandále sú pritom vyrobené z úplne nového materiálu a sú vybavené farebne zladenými prackami. Podrážku tvorí pevný, no ľahký materiál, ktorým je Dr. Martens známy.

Dr. Martens, footshop
Zdroj: Footshop.cz

Ak si fanúšikom gladiátoriek, Footshop má pre teba riešenie v podobe modelu Blaire. Sandále s viazaním okolo členka môžeš kúpiť v štýlovej bielej, ale aj v klasickej čiernej farbe. Spoľahnúť sa môžeš na farebne zladené pracky a nechýba ani typický žltý detail na podrážke. 

Dr. Martens, footshop
Zdroj: Footshop.cz

Posledným a najjednoduchším modelom sú klasické „nazúvačky“ Blaire Slide, ktoré vychádzajú z gladiátoriek, no majú len tri kožené popruhy s prackami, vďaka čomu sa ľahko obúvajú a zrejme teda budú najobľúbenejšou a najpohodlnejšou obuvou, pokiaľ sa potrebuješ rýchlo obuť a vyzuť. 

Dr. Martens, footshop
Zdroj: Footshop.cz

Novinky z letnej kolekcie sandálov značky Dr. Martens, ale i klasické modely z predchádzajúcich sezón si môžeš zakúpiť vo Footshope, ktorý pripravil aj špeciálny letný editoriál pri príležitosti uvedenia nových sandálov do predaja.

Domov
Zdieľať
Diskusia