Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2021, 11:20
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Megan Thee Stallion zničila život americkému senátorovi. Nezvládol natriasajúce sa zadky všade, kam sa pohol

Megan Thee Stallion zničila život americkému senátorovi. Nezvládol natriasajúce sa zadky všade, kam sa pohol
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images
HUDBA MEGAN THEE STALLION
Uložiť Uložené

Megan Thee Stallion sa vracia po niekoľkomesačnej odmlke a do svojho slovníka preberá slová, ktorými muži zvyknú urážať ženy.

Raperka Megan Thee Stallion sa po kauze s postrelením vracia k tvorbe a všetko nasvedčuje tomu, že sa chystá vydať ďalší sólový album. Jedna z najpočúvanejších ženských raperiek na planéte dnes vydáva prvý singel v tomto roku pod názvom Thot Shit.

Vracia sa v ňom k alter egu Tina Snow a mužom prezentuje svoj postoj k úchylným mužom, ktorí ju na jednej strane urážajú, na druhej strane ich však dokážu jej odvážne videoklipy vzrušiť. Za obeť si vybrala postavu fiktívneho amerického senátora, ktorého od napísania úchylného komentára sprevádzajú na každom kroku tancujúce a sporo odeté ženy.

Krátky film sa končí momentom, keď politikovi partia odvážne oblečených žien upraví tvár tak, že má namiesto úst vagínu. Psycho videoklip sprevádza aj myšlienka, že hanlivé pomenovania pre ženy ľahších mravov muži nemajú právo používať. 

Odporúčané
Cardi B a Megan Thee Stallion čelia sťažnostiam, ich vystúpenie na Grammy prirovnávajú k pornu Cardi B a Megan Thee Stallion čelia sťažnostiam, ich vystúpenie na Grammy prirovnávajú k pornu 20. marca 2021, 13:23

Megan Thee Stallion patrí síce medzi služobne mladšie americké raperky, napriek tomu má za sebou množstvo úspechov. Len nedávno spoločne s Cardi B odohrala veľmi úspešnú šou, ktorú zavŕšila ziskom prestížnej ceny Grammy pre nováčika roka, zároveň má na konte aj množstvo ďalších ocenení pre začínajúcich interpretov. Raperka začínala s hudbou ako freestylová performerka, veľmi rýchlo sa však vypracovala na hudobníčku, ktorá má zvládnuté všetky disciplíny. Krátko pred vydaním novej skladby prezradila, že skladba Thot Shit vznikla ako freestyle. 

Domov
Zdieľať
Diskusia