Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Alza.
10. júna 2021, 9:29
Čas čítania 1:27
Sponzorovaný obsah

Tlač hravo a jednoducho s aplikáciou HP Smart

TECH
Uložiť Uložené

Tlač dokumentov či fotiek nikdy nebola rýchlejšia a jednoduchšia.

Určite sa aj tebe stalo, že ti prišiel mailom dokument, ktorý si si potreboval vytlačiť. Na mobile si ho pozrieš, potom musíš ísť do pracovne k počítaču, zapnúť ho, stiahnuť súbor, spustiť tlačiareň a dať tlačiť. Tento zvyčajne niekoľkominútový proces však môže byť minulosťou, ak siahneš po moderných tlačiarňach, ktoré podporujú tlač priamo z mobilu.

Ak si chceš zjednodušiť život, poobzeraj sa po tlačiarňach HP s podporou mobilnej aplikácie HP Smart, vďaka ktorej budeš môcť skrátiť proces tlačenia na minimum a jednoducho tlačiť priamo z mobilu.

Tiskárna
Zdroj: HP

Či už používaš mobilný telefón so systémom Android, alebo iOS, aplikácia HP Smart je k dispozícii pre oba typy zariadení. Navyše si ju môžeš stiahnuť aj do tabletu či počítača, kde budeš mať pohromade všetky funkcie ako vo svojom telefóne. Pri prvotnom nastavení sa vyhneš aj zdĺhavému listovaniu v návode, aplikácia totiž zabezpečí, že inštalácia ti pôjde ako po masle.

Jednoducho sa ovláda

Bezdrôtové pripojenie a ovládanie cez telefón funguje nielen u teba doma, ale aj na všetkých spárovaných HP tlačiarňach v dosahu. Dokumenty si teda vytlačíš napríklad aj v práci. V aplikácii máš na výber možnosť tlačiť z pamäte telefónu alebo z cloudových služieb, ako je Dropbox, Box či Google Drive. Nechýba ani možnosť nastavenia parametrov tlače. Skenovanie, tlač či kopírovanie nikdy neboli jednoduchšie.

Tlačiareň
Zdroj: HP

Predplať si tlač s Instant INK

Súčasťou aplikácie HP Smart je aj možnosť priameho prihlásenia sa do služby Instant INK, s ktorou ti už nikdy nebude chýbať atrament ani toner. Pohodlné doručenie, flexibilita či úspora atramentu aj tonera až o 50 % zaručia bezstarostnú tlač tvojich dokumentov či fotografií.

Tiskárna
Zdroj: HP

Tlačiareň a skener v jednom

Aplikácia HP Smart umožňuje čo najjednoduchší spôsob, ako vytlačiť potrebné dokumenty. Preto na skenovanie stačí využiť kameru fotoaparátu. Jednoducho spustíš v aplikácii funkciu skenovania a odfotíš dokument. Ten sa následne v aplikácii upraví tak, aby vyzeral ako zo skutočného skenera. Aplikácia HP Smart ponúka celý rad ďalších funkcií. Napríklad ňou môžeš objednať nové náplne do tlačiarne alebo vytvoriť inteligentné predvoľby na uľahčenie úkonov. Navyše pri aktivácii služby HP+ pri vybraných tlačiarňach budeš mať možnosť posielať faxy priamo z telefónu a poskytne ti aj ochranu pred virtuálnymi hrozbami.

Tlačiareň
Zdroj: HP


Na Alza.sk nájdeš široký výber atramentových, laserových, jednofunkčných aj multifunkčných tlačiarní značky HP, ktoré ti uľahčia život nielen doma, ale aj v práci.

Domov
Zdieľať
Diskusia