Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2021, 6:44
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Dying Light 2 vyzerá ako skvelá zombie hra. Vystrieda štúdio Techland na poľskom tróne CD Projekt Red?

Dying Light 2 vyzerá ako skvelá zombie hra. Vystrieda štúdio Techland na poľskom tróne CD Projekt Red?
Zdroj: Techland
TECH DYING LIGHT 2
Uložiť Uložené

Dying Light 2 vyjde už tento rok. Sleduj skvelé gameplay zábery a zoznám sa s dôležitými hernými mechanikami.

Poľské štúdio Techland odhalilo oficiálne gameplay zábery z Dying Light 2. Hru predstavili na E3 2019, no odvtedy sme o nej veľa nepočuli. Údajne mala veľmi problematický vývoj, no zdá sa, že tvorcovia krízu prekonali. Ukazujú totiž nové, skvelo vyzerajúce hrateľnostné zábery a sľubujú, že hru vydajú v decembri tohto roka pre PC, PS4, PS5 Xbox One a Xbox Series X/S.

Odporúčané
KOMENTÁR: Černosi môžu hrať vymyslené postavy, aj keď boli pôvodne biele. Zmena farby pleti historickej osobnosti nám však prekáža KOMENTÁR: Černosi môžu hrať vymyslené postavy, aj keď boli pôvodne biele. Zmena farby pleti historickej osobnosti nám však prekáža 27. mája 2021, 12:32

Kľúčom hry bude stále parkour a únik ako pred zombíkmi, ale aj frakciami ľudských bojovníkov. V meste sú 3 frakcie, ktoré sa od seba výrazne odlišujú, pričom hráč si sám vyberie, ktorej bude pomáhať a ktorej škodiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia